ΒΟΛΕΪ

Η Aργώ σε τρεις αγώνες το Σαββατοκύριακο

η-aργώ-σε-τρεις-αγώνες-το-σαββατοκύριακ-203000

Ξεκινά ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος βόλεϊ της Β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών, με τον ΑΣ Αργώ να βρίσκεται αντιμέτωπος με την πολύ δυνατή φέτος ομάδα του ΑΟ Σουφλαρίων Λάρισας.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου (19.00), στο κλειστό γυμναστήριο «Β. Παρασκευόπουλος» και η βολιώτικη ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, ώστε να κρατήσει τη δεύτερη θέση που έχει στο βαθμολογικό πίνακα και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για άνοδο (ο πρώτος της βαθμολογίας ανεβαίνει απευθείας στην Α2 εθνική κατηγορία, ενώ ο δεύτερος θα την διεκδικήσει μέσω αγώνων μπαράζ).

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Αύριο

ΑΣ Αργώ – AΟ Σουφλαρίων (19.00, κλειστό γυμναστήριο “Β. Παρασκευόπουλος”)

Φιλαθλητικός Αμπελώνα – Γ.Σ. Βόλου (20.00, κλειστό γυμναστήριο Αμπελώνα)

ΓΣ Νίκη Βόλου – ΓΣ Αλμυρού (19.00, κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας)

ΓΣ Ελασσόνας ρεπό.

Πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΠΕΚΕΛ: Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου (16.00), η ομάδα των παίδων της Αργούς αντιμετωπίζει τον ΓΣ Δεσκάτης στο κλειστό γυμναστήριο της Ελασσόνας, επιδιώκοντας να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει τις τελευταίες καλές της εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει.

Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ: Λίγη ώρα αργότερα την Κυριακή στις 18.00 στη Λάρισα, η ομάδα των κορασίδων θα αντιμετωπίσει τη θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του ομίλου της ΕΑ Λάρισας Β’, με στόχο τη νίκη και τη διατήρησή της στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί σε πρόκριση στη β΄φάση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου