ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταγγελίες για αστυνομική βία εναντίον οπαδών του ΠΑΟΚ

καταγγελίες-για-αστυνομική-βία-εναντ-213461

Απίστευτες καταγγελίες καταφθάνουν στην συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το inPAOK.com, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης δέχθηκαν αδικαιολόγητη επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό Αθηνών όπου οδηγήθηκαν προκειμένου να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη.

Οι 150 περίπου οπαδοί του Δικεφάλου έφθασαν στον σταθμό συνοδευόμενοι από αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων που αδικαιολόγητα άρχισαν να χτυπούν απροκάλυπτα τους οπαδούς του Δικεφάλου. Στον σταθμό δημιουργήθηκε πανδαιμόνιο καθώς ήταν τόσο μεγάλο το μένος των αστυνομικών σε βάρος των οπαδών του Δικεφάλου που αντέδρασαν ακόμα και άσχετοι με το περιστατικό επιβάτες που περίμεναν να επιβιβαστούν στο τρένο για Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ από τα τυφλά χτυπήματα των αστυνομικών. Οι καταγγελίες αναφέρουν ότι οι προκλήσεις ξεκίνησαν από την διαδρομή και με την άφιξη των οπαδών στον σιδηροδρομικό σταθμό έγινε πραγματικά χαμός με απίστευτη βαρβαρότητα.

Αναγνώστες τηλεφώνησαν στο zougla.gr και ανέφεραν πως επικρατεί αναβρασμός ενώ ταυτόχρονα ακούγονταν και έντονοι κρότοι.

Πηγή φωτό: inpaok.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου