ΤΟΠΙΚΟ

Τρία ματς «φωτιά» για την Αργώ

τρία-ματς-φωτιά-για-την-αργώ-214527

Τρία ματς «φωτιά» για γυναίκες, κορασίδες και παίδες έχει η Αργώ το Σαββατοκύριακο ενώ έχει και την ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας,

Στη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος βόλεϊ της Β΄ εθνικής κατηγορίας γυναικών, ο ΑΣ ΑΡΓΩ πραγματοποιεί επικίνδυνη έξοδο στην Ελασσόνα, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, η οποία είναι επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου (19.00), στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας και η Βολιώτικη ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, ώστε να μειώσει στους δύο βαθμούς την απόστασή της από την πρωτοπόρο και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για άνοδο.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

ΓΣ Ελασσόνας -ΑΣ Αργώ (Αύριο, 19.00, κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας)

ΓΣ Βόλου – AΟ Σουφλαρίων (Αύριο, 17.00, κλειστό γυμναστήριο «ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ»)

Φιλαθλητικός Αμπελώνα – ΓΣ Αλμυρού (Αύριο, 19.00, κλειστό γυμναστήριο Αμπελώνα)

ΓΣ Νίκη Βόλου ρεπό.

Πρωτάθλημα Παίδων

Επίσης την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου (13.00), η ομάδα των παίδων της Αργούς αντιμετωπίζει τον πολύ ισχυρό ΣΠΑ Καρδίτσας στο κλειστό γυμναστήριο «ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ» Βόλου και θα επιδιώξει να συνεχίσει τις τελευταίες καλές της εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει και να διατηρηθεί στο παιχνίδι της πρόκρισης στο final four.

Πρωτάθλημα Κορασίδων

Λίγη ώρα αργότερα την Κυριακή στις 15.00 στο «ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ», η ομάδα των κορασίδων θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπυ του ομίλου της τον ΓΣ Αλμυρού, με στόχο τη νίκη η οποία θα της δώσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία και συγχρόνως το πλεονέκτημα στα παιχνίδια της β΄φάσης, που οδηγούν στο final four (η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας, διασταυρώνεται σε χιαστί αγώνα με δεύτερη ή τρίτη του άλλου ομίλου).

Κοπή πίτας

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του «PORTARIA HOTEL», θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Συλλόγων ΑΣ Αργώ και ΑΣ Ιωλκός. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν όλοι οι αθλητές – αθλήτριες με τους γονείς τους, οι φίλοι του συλλόγου, ενώ έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και όλοι οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν για την προσφορά τους στο αθλητισμό, διακεκριμένη αθλήτρια Ιωάννα Παρισάκη (Βαλκανιονίκης Beach Volley), o παλιός προπονητής του Βόλου Γιώργος Αλεξίου για την μακρόχρονη προσφορά του στο άθλημα και η αθλήτρια Βίκυ Πόλη για την επιτυχία εισόδου της στο πανεπιστήμιο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου