ΤΟΠΙΚΟ

ΦΟΥΛ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

φουλ-δραση-για-την-αργω-αυτο-το-σαββατο-247472

Τοπικό Ντέρμπι για το Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής γυναικών (11η αγωνιστική)

Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Β΄ εθνικής κατηγορίας γυναικών, ο ΑΣ ΑΡΓΩ υποδέχεται στην έδρα του την συμπολίτισσά ομάδα της ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, την οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 8 Μαρτίου (19.00) στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι κυανέρυθρες θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, ώστε να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η οποία οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

ΓΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ –ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΡΤΊΟΥ, 19.30, κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας)

AΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ- ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ (ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΡΤΊΟΥ, 17.30, κλειστό γυμναστήριο 14ου γυμνασίου Λάρισας)

ΑΣ ΑΡΓΩ -ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ, 19.00, κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ)

ΓΣ ΒΟΛΟΥ ρεπό.

Πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΠΕΚΕΛ

Επίσης την Κυριακή 9 Μαρτίου (15.30), η ομάδα των παίδων της ΑΡΓΟΥΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πολύ ισχυρό ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και θα επιδιώξει να συνεχίσει τις τελευταίες καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει.

Πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ

Λίγη ώρα αργότερα την Κυριακή στις 17.30 στη Λάρισα, η ομάδα των κορασίδων θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ, στην πρώτη από τις δύο μεταξύ τους συναντήσεις που θα δοθούν για την πρόκριση στην οκτάδα. Τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη μέσα στη δύσκολη έδρα των αντιπάλων τους, ώστε να ξεκαθαρίσουν από την αρχή το θέμα της πρόκρισής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου