ΤΟΠΙΚΟ

Από το Ριζόμυλο στον Πειραιά

από-το-ριζόμυλο-στον-πειραιά-253771

Τον νεαρό Αποστολίδη του Αστέρα «τσεκάρουν» οι ερυθρόλευκοι, ενώ θα ακολουθήσουν οι Σαλαμούρας και Ξηροκώστας

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Παναγιώτης Αποστολίδης του Αστέρα Ριζομύλου. Ο 14χρονος υψηλόσωμος (1,90) κεντρικός αμυντικός θα δοκιμαστεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Πειραιώς μετά από ενδιαφέρον που εξέφρασε ο τεχνικός σύμβουλος των ερυθρόλευκων ακαδημιών, Γιώργος Αμανατίδης.

Μέσω των εμφανίσεών του με τη μικτή ομάδα της Ε.Π.Σ.Θ., ο Αποστολίδης τράβηξε τα… βλέμματα των Πειραιωτών αλλά και του ΠΑΟΚ, με τους πρώτους να κινούνται ταχύτατα και να τον καλούν στην Αθήνα για να δοκιμαστεί, όπως τονίζει ο τεχνικός της ομάδας Παίδων της Ε.Π.Σ.Θ., Παναγιώτης Ζορδομπάς, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Παράλληλα, στους Πειραιώτες αναμένεται να δοκιμαστούν και οι Αχιλλέας Σαλαμούρας (μεσοεπιθετικός) του Μαγνησιακού και Ευθύμιος Ξηροκώστας (σέντερ φορ) του Αθλου, οι οποίοι θα μεταβούν στην Αθήνα πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας για να δοκιμαστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ο Παναγιώτης Ζορδομπάς, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τόνισε για το νεαρό Αποστολίδη:

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται ψύχραιμα, έχει πολύ καλό κοντρόλ της μπάλας και μεταβίβαση. Είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, εξαιτίας του ύψους του και είναι παίκτης που δίνει κατευθύνσεις και στην επίθεση και στην άμυνα. Χρησιμοποιεί πολύ το μυαλό στο παιχνίδι του και έχει στοιχεία ηγέτη. Προπονείται στον Ολυμπιακό μετά από συνεννόηση που είχα με τον υπεύθυνο ακαδημιών της ομάδας του Πειραιά, Γιώργου Αμανατίδη.

Εψαχναν έναν κεντρικό αμυντικό, που να είναι γεννημένος το 2000. Είχαμε στείλει και τον Αγιώτη πέρυσι και έψαχναν ακόμη έναν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Μέσω της μικτής τον είδαν αρκετοί σκάουτερ και ζήτησαν να τον δοκιμάσουν. Και ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να στέλνει ανθρώπους της σε αρκετά παιχνίδια των μικτών, αλλά ο Ολυμπιακός Πειραιώς ενήργησε πιο γρήγορα και τον κάλεσε στην Αθήνα για δοκιμή. Θα τον κρατήσουν για να τον δοκιμάσουν και σε φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν με άλλες σχολές του Ολυμπιακού στην Αττική, όπως μου είπε ο κ. Αμανατίδης. Αν τελικά μετακινηθεί στους Πειραιώτες, αυτό θα γίνει το καλοκαίρι».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου