ΒΟΛΕΪ

Ελπίζει στα μπαράζ η Αργώ

ελπίζει-στα-μπαράζ-η-αργώ-254572

Μετά την επικράτησή της επί της Νίκης Βόλου

Με 3-1 σετ επικράτησαν της Νίκης Βόλου οι γυναίκες της Αργούς το Σάββατο το απόγευμα. Οι κυανέρυθρες παρόλο που δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, που τους δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουν στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η οποία οδηγεί σε μπαράζ ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία.

Οπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τα εναπομείναντα παιχνίδια, ο Γ.Σ. Ελασσόνας θα είναι η φετινή πρωταθλήτρια ομάδα και η δεύτερη θέση θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική, στον αγώνα του Αμπελώνα μεταξύ του Φιλαθλητικού και της Αργούς.

Τα σετ: (25-21, 20-25, 25-19, 25-17)

ΑΣ ΑΡΓΩ (Σταθόπουλος-Ρήγας- Γεωργουλάς): Καραναστάση, Λεφάκη, Τάσου, Διάλλα, Γεωργουλά, Κάστανου, Παρισσάκη, Καλοφορίδου (L), Παπαθανασίου, Παπούλια, Γάκη, Κουτσουνίδη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ξανθόπουλος): Βλαχάκη, Παπαρίζου, Βαΐτση, Καπούλα, Αντωνοπούλου (L), Παππά, Κόφφα, Λώλου, Κολοβού, Αφέντου, Πρασσά, Χάρχαρη.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Α.Σ. Αργώ – Νίκη Βόλου: 3-1

Γ.Σ. Λαμία – Γ.Σ. Βόλου: α.α. 0-3

Α.Ο. Σουφλαρίων – Φιλαθλητικός Αμπελώνα: 1-3

Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας – Γ.Σ. Αλμυρού: 3-0

Η επόμενη αγωνιστική

Νίκη Βόλου – Α.Ο. Σουφλαρίων

Α.Σ. Αργώ – Γ.Σ. Βόλου

Φιλαθλητικός Αμπελώνα – Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας

Γ.Σ. Αλμυρού – Γ.Σ. Λαμίας

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Σετ

1) Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας 32 (33-5)

2) Φιλαθλητικός Αμπελώνα 25 (29-12)

3) Α.Σ. Αργώ 24 (25-12)

4) Νίκη Βόλου 18 (23-18)

5) Α.Ο. Σουφλαρίων 17 (19-17)

6) Γ.Σ. Αλμυρού 10 (12-27)

7) Γ.Σ. Βόλου 6 (7-27)

8) Γ.Σ. Λαμίας 0 (0-33)

*Ο Γ.Σ. Λαμίας αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Παίδων

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ, με την Αργώ να αντιμετωπίζει στα Τρίκαλα τον πρωτοπόρο Ασκληπιό.

Παρά την ήττα με 3-1 σετ (25-23, 25-18 ,20-25, 25-15), απέδωσε πολύ καλό βόλεϊ και δυσκόλεψε κατά πολύ τον αντίπαλο. Τα αγόρια της Αργούς, αν και συμμετείχαν για πρώτη χρονιά στην κατηγορία, έκαναν μια πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, απέκτησαν αρκετές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν μελλοντικά να αναπτύξουν το άθλημα στο Βόλο.

Τη σκυτάλη τώρα παίρνουν οι παμπαίδες της ομάδας οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα που ξεκινάει συντόμως.

ΑΣ ΑΡΓΩ : (Γεωργουλάς Σπ) Λέντιακ, Λομσάτζε, Λεμονής, Βαιόπουλος, Φουρκιώτης, Λάλας, Φιλιππίδης (L),Αγριδόπουλος, Ντελής, Γράντζας.

Ηττα για τις κορασίδες

Την ήττα με 3-2 σετ γνώρισε στα Σουφλάρια, η ομάδα κορασίδων της Αργούς από την τοπική ομάδα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την πρόκριση στην οκτάδα. Τα κορίτσια της Αργούς δεν κατάφεραν να ξεκαθαρίσουν το θέμα της πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι και άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» για τον αγώνα ρεβάνς που θα δοθεί στο Βόλο την προσεχή Κυριακή.

Το θετικό για τις κυανέρυθρες είναι, ότι έχασαν με 3-2 και «γεμάτα» τα σετ, γεγονός που σημαίνει ότι οι ελπίδες πρόκρισης παραμένουν αρκετές, αφού με νίκη 3-0, 3-1 ή 3-2 (και καλύτερη διαφορά πόντων) οι “κυανέρυθρες” παίρνουν το εισιτήριο για την οκτάδα. Η κούραση ήταν μια από τις σημαντικότερες αιτίες της ήττας, αφού Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οι Βολιώτισσες έδωσαν συνεχόμενα τρεις πολύ σημαντικούς αγώνες για το σχολικό πρωτάθλημα, τη Β΄εθνική γυναικών και τον αγώνα πρόκρισης κορασίδων.

ΑΣ ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος-Ρήγας): Διάλλα, Γεωργουλά, Παπούλια, Καλοφορίδου, Κάστανου, Γάκη (L), Κουτσουνίδη, Βούλγαρη, Κατσίφα, Λωρίδα, Φιλιππίδη, Ζαφειρίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου