ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γλύκος: «Τα λάθη δεν συγχωρούνται …»

γλύκος-τα-λάθη-δεν-συγχωρούνται-256405

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε ο MVP του ΠΑΟΚ για τον Φεβρουάριο, Παναγιώτης Γλύκος.

Ο βολιώτης διεθνής πλέον γκολκίπερ Παναγιώτης Γλύκος, μέσω της επίσημης σελίδας του ΠΑΟΚ απεύθυνε Το δικό του «ευχαριστώ» στους φιλάθλους που τον ανέδειξαν ως MVP Φεβρουαρίου.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ψηφίστηκε για δεύτερο σερί μήνα ως πολυτιμότερος παίκτης και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την προσωπική διάκριση, αλλά και την προσπάθεια που κάνει για να τα καταφέρει.

Αναλυτικά, όσα είπε στο paokfc.gr:

– Περίμενες ο κόσμος να αναγνωρίσει τόσο έντονα την προσπάθειά σου;

«Καταρχήν ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν σ? αυτήν την ψηφοφορία. Ο ποδοσφαιριστής ?τρέφεται? από την αγάπη του κόσμου και η σχέση είναι αμφίδρομη. Χωρίς τη στήριξή του δεν μπορείς με αυτοπεποίθηση να φτάσεις στο μάξιμουμ και να βοηθήσεις την ομάδα. Σίγουρα, όμως, πρέπει να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου που από την πρώτη μέρα μου δείχνουν εκτίμηση και εμπιστοσύνη».

– Η αναγνώριση θεωρείς ότι άργησε για σένα;

«Δεν θα το έλεγα. Πάντα φυσικά προσπαθούσα για το καλύτερο, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με πίεση και τα λάθη δεν συγχωρούνται εύκολα. Μετά από περίπου επτά χρόνια στην ομάδα, πιστεύω ότι και εγώ είμαι πιο ώριμος, σωματικά και ψυχολογικά, ώστε να μου βγαίνει στα ματς η δουλειά που κάνω με τους προπονητές κάθε μέρα».

– Όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά στην καριέρα σου. Επόμενος προσωπικός στόχος;

«Να είμαι υγιής πάνω απ’ όλα… Απολαμβάνω κάθε στιγμή, θέλω να βοηθάω τον ΠΑΟΚ και μέσα από τις ομαδικές επιτυχίες θα έρθουν και οι προσωπικές διακρίσεις και ενδεχομένως και μια συνεχόμενη παρουσία στην Εθνική».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου