ΒΟΛΕΪ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

προκριση-στισ-οκτω-καλυτερεσ-οι-κορασ-262159

Πανηγυρική πρόκριση στους οκτώ καλύτερες ομάδες της περιφέρειας πήραν τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ, που κέρδισαν χθες τον ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ με 3-0 σετ (25-15,25-23,25-15), στον επαναληπτικό αγώνα για τη ρεβάνς της ήττας της προηγούμενης Κυριακής.

Η ΑΡΓΩ ξεκίνησε τον αγώνα με μεγάλη αποφασιστικότητα και πάθος και αφού εξουδετέρωσε τα ατού της αντιπάλου της, κέρδισε σχετικά εύκολα τη νίκη-πρόκριση και τώρα θα περιμένει το αποτέλεσμα της κλήρωσης για να ξέρει τον προσεχή αντίπαλο της πριν την είσοδο στο final4.

Μοναδική δυσκολία συνάντησε στο 2ο σετ, όταν οι κυανέρυθρες λόγω έλλειψης συγκέντρωσης, έδωσαν δικαίωμα στις Λαρισαίες να ξεφύγουν με 21-17. Στο σημείο αυτό η πασαδόρος της ΑΡΓΟΥΣ Νάντια Γεωργουλά, με 6 συνεχόμενα πολύ δυνατά σέρβις έβαλε μπροστά το σκορ με 23-21 τη Βολιώτικη ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε το τελικό 25-23.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία οι κοι Παρασκευάς Θ και Αρβανίτης Ε του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας.

ΑΣ ΑΡΓΩ : (Σταθόπουλος–Ρήγας-Γεωργουλάς) Διάλλα, Γεωργουλά, Παπούλια, Καλοφορίδου,Κάστανου,Γάκη (L),Κουτσουνίδη,Βούλγαρη,Λωρίδα, Γκαλάκου, Ζαφειρίου,Πολυζώη.

ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ : (Κουκούλης) Καβριγιάννη,Λίτσιο,Βούρτουρα,Γεωργακά ,Ντριγκόγια,Μάνη,Καμπάνι,Φιλίππου, Χριστοδουλοπούλου,Λαχανά,Ζιούρκα,Χρυσοπούλου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου