ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πρωτάθλημα Αναρρίχησης στον Αλμυρό

πρωτάθλημα-αναρρίχησης-στον-αλμυρό-294075

Στον Αλμυρό θα διοργανωθεί το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Απριλίου 2014.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 12 Απριλίου σε δυσκολία (ώρα έναρξης 10 το πρωί) και ταχύτητα (ώρα έναρξης 5 το απόγευμα) στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού, ενώ το bouldering(ώρα έναρξης 9 το πρωί) την Κυριακή 13 Απριλίου, στην πίστα του Δάσος «Κουρί».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί και οι εγκύκλιοι της Ε.Ο.Ο.Α., ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού στο FAX 24220 26280, καθώς και στα [email protected] ή/και [email protected], έως τις 6 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00.

Δηλώσεις ελλιπείς χωρίς την επισυναπτόμενη φόρμα δήλωσης και πέραν της προγραμματισμένης ημερομηνίας δεν θα γίνονται δεκτές .

Οι αρχηγοί υποχρεούνται να προσκομίσουν στη σύσκεψη αρχηγών και στη γραμματεία των αγώνων τα δελτία υγείας θεωρημένα από ιατρό για το έτος 2014 καθώς και την βεβαίωση ασφάλισης των αθλητών τους.

Η σύσκεψη των αρχηγών θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:

Α. Αγώνας Πρωταθλήματος – Δυσκολία, το Σάββατο 13 Απριλίου 2014 και ώρα 09.30 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Αλμυρού.

Β. Αγώνας Πρωταθλήματος – Ταχύτητα, το Σάββατο 13 Απριλίου 2014 και ώρα 16.30 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Αλμυρού.

Γ. Αγώνας Πρωταθλήματος – Boulder, την Κυριακή 14 Απριλίου 2014 και ώρα 08.30 στο Δάσος «Κουρί» Αλμυρού, όπου θα ανακοινώνεται το επίσημο ωρολόγιο πρόγραμμα του κάθε αγώνα, θα γίνεται ο έλεγχος των δελτίων των αθλητών και θα ανακοινώνονται οι λίστες εκκίνησης του αγώνα.

Σωματεία που δεν θα συμμετέχουν στη σύσκεψη, υποχρεούνται να δεχτούν τις αποφάσεις αυτής. Σημειώνεται ότι στον αγώνα boulder (13/4) θα υπάρχει αγώνας openόλων των κατηγοριών με επτά (07) προβλήματα για όλους τους συμμετέχοντες με διάρκεια μιάμισης ώρας.

Αν υπάρχουν προκριματικοί θα γίνουν πριν τον αγώνα openκαι μετά θα ακολουθήσουν οι τελικοί των κατηγοριών.

Οποιαδήποτε αλλαγή επί των αγώνων και του προγράμματος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (www.eosalmyrou.gr).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου