Πρωτάθλημα Αναρρίχησης στον Αλμυρό

Τελευταία ενημέρωση: 2014-04-11, 22:20:02
Πρωτάθλημα Αναρρίχησης στον Αλμυρό

Στον Αλμυρό θα διοργανωθεί το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης αύριο Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Απριλίου 2014.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο 12 Απριλίου σε δυσκολία (ώρα έναρξης 10 το πρωί) και ταχύτητα (ώρα έναρξης 5 το απόγευμα) στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλμυρού, ενώ το bouldering (ώρα έναρξης 9 το πρωί) την Κυριακή 13 Απριλίου, στην πίστα του Δάσος «Κουρί».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί και οι εγκύκλιοι της Ε.Ο.Ο.Α.

Οι αρχηγοί υποχρεούνται να προσκομίσουν στη σύσκεψη αρχηγών και στη γραμματεία των αγώνων τα δελτία υγείας θεωρημένα από ιατρό για το έτος 2014 καθώς και την βεβαίωση ασφάλισης των αθλητών τους.

Η σύσκεψη των αρχηγών θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:

Α. Αγώνας Πρωταθλήματος - Δυσκολία, αύριο Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 09.30 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Αλμυρού.

Β. Αγώνας Πρωταθλήματος - Ταχύτητα, αύριο Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 16.30 στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Αλμυρού.

Γ. Αγώνας Πρωταθλήματος - Boulder, την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και ώρα 08.30 στο Δάσος «Κουρί» Αλμυρού, όπου θα ανακοινώνεται το επίσημο ωρολόγιο πρόγραμμα του κάθε αγώνα, θα γίνεται ο έλεγχος των δελτίων των αθλητών και θα ανακοινώνονται οι λίστες εκκίνησης του αγώνα.

Σωματεία που δεν θα συμμετέχουν στη σύσκεψη, υποχρεούνται να δεχτούν τις αποφάσεις αυτής. Σημειώνεται ότι στον αγώνα boulder (13/4) θα υπάρχει αγώνας open όλων των κατηγοριών με επτά (07) προβλήματα για όλους τους συμμετέχοντες με διάρκεια μιάμισης ώρας.

Αν υπάρχουν προκριματικοί θα γίνουν πριν τον αγώνα open και μετά θα ακολουθήσουν οι τελικοί των κατηγοριών. Οποιαδήποτε αλλαγή επί των αγώνων και του προγράμματος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (www.eosalmyrou.gr).

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=