ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις Αφίδνες τα λεωφορεία με οπαδούς του ΠΑΟΚ – Ελεγχοι και εκτροπή κυκλοφορίας

στις-αφίδνες-τα-λεωφορεία-με-οπαδούς-τ-324806

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ

Καραμπόλα λεωφορείων με οπαδούς του ΠΑΟΚ που μετέβαιναν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου σημειώθηκε νωρίς το πρωί, στην εθνική οδό έξω από το Βόλο. Τα πούλμαν από το «ασπρόμαυρο κομβόι» έχουν φθάσει στα διόδια Αφιδνών, όπου ελέγχονται από την αστυνομία ανά είκοσι. Αυτή την ώρα γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας στο ύψος των διοδίων με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές οχημάτων.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, λίγο μετά τις 6.30 το πρωί, στην εθνική οδό κοντά στο Αερινό Μαγνησίας, έξω από τον Βόλο, σημειώθηκε καραμπόλα τεσσάρων λεωφορείων με οπαδούς του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και να ακινητοποιηθούν τα συγκεκριμένα οχήματα. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Τραυματίες δεν υπήρξαν ούτε κατά την επίθεση αγνώστων με βόμβα μολότοφ εναντίον πούλμαν του ΠΑΟΚ, κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο, έξω από τα Καμμένα Βούρλα.

Το «ασπρόμαυρο» κομβόι με τα 350 λεωφορεία που μεταφέρουν περίπου 21.000 οπαδούς, προωθείται στον τελικό προορισμό, υπό τη συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

Τα πρώτα πούλμαν άρχισαν να φθάνουν από το πρωί στον χώρο προκαθορισμένης συγκέντρωσής τους, στις Αφίδνες, έξω από την Αθήνα.

Aυτή την ώρα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, λόγω του μεγάλου αριθμού των λεωφορείων που ελέγχονται από την αστυνομία ανά είκοσι, με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές οχημάτων.

Στις Αφίδνες τα λεωφορεία με οπαδούς του ΠΑΟΚ - Ελεγχοι και εκτροπή κυκλοφορίας

Η μετακίνηση θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα κορυφωθεί το απόγευμα, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα εισέρχονται πια σταδιακά, από τις 4.00 ως τις 6.00 το απόγευμα, στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

φωτογραφία: thessports.gr

φωτογραφία: thessports.gr

Οι 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ που μένουν στην Αθήνα και είναι στον σύνδεσμο της Ομόνοιας, πέρασαν από αστυνομικό έλεγχο και με συνοδεία μεταφέρθηκαν με τον ηλεκτρικό στο ΟΑΚΑ, καθώς ήταν πιο εύκολο αυτό από το να πάνε στις Αφίδνες για να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους.

Όπως έγινε επίσης γνωστό γύρω στις 12:30 σημειώθηκε επεισόδιο σε καφετέρια της πλατείας Κολωνακίου, όταν δύο άτομα, που επάνω τους έφεραν διακριτικά της ομάδας του ΠΑΟΚ, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα έξι ατόμων. Δεν υπήρξε αναφορά για τραυματισμό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου