ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αγώνες δρόμου Δημ. Σχολείων – «Σχολεία εν δράσει»

αγώνες-δρόμου-δημ-σχολείων-σχολεί-336817

Την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 στο πάρκο του Πολιτιστικού Άλσους στη Ν. Ιωνία (πρώην Ελικοδρόμιο) στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Σχολεία εν δράσει», που στόχο έχει να μυήσει τα παιδιά στις αξίες του μαζικού αθλητισμού, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της Ν. Ιωνίας και του Βόλου, με τη στήριξη του τμήματος στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η Νίκη», διοργάνωσαν αγώνες δρόμου όπου έλαβαν μέρος 250 μαθητές από το 1ο, 3ο, 4ο, Ν. Ιωνίας και 27ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου αλλά και οι γονείς τους.

Οι μαθητές διαγωνίστηκαν με κατανομή σε 4 επίπεδα ηλικιών, δηλαδή 400μ. για Α’ & Β’ τάξη, 600μ. για Γ’ & Δ’ τάξη και 1000μ. για Ε’ & ΣΤ’ τάξη, ενώ οι γονείς διαγωνίστηκαν στα 1200μ. Η άψογη οργάνωση των αγώνων από το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων, σε συνδυασμό με τον καλό καιρό διατέλεσαν ώστε να στεφθούν οι αγώνες με μεγάλη επιτυχία.

Επίσης, οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Ταξίαρχο Διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών κ. Κάρλε Πέτρο και τον Επιτελάρχη κ. Τόμπρο Σπύρο για τη προσφορά νερών και χυμών για όλους τους διαγωνιζόμενους καθώς και τη παρουσία γιατρού αγώνων. Τους αγώνες παρακολούθησαν η κα Μπαρτζώκα Κερασία Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, η Διευθύντρια του 27ου Δημ. Σχολείου Βόλου κα Λέμα Ιωάννα, ο Διευθυντής του 1ου Δημ. Σχολείου Ν. Ιωνίας κος Μηλιώκας Νικόλαος, ο Γεν. Γραμματέας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου κος Παρασκευόπουλος Πέτρος, ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου κος Φάτσης Στέργιος, εκπρόσωποι από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημ. Σχολείων.

Σε όλους τους διαγωνιζόμενους απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα και σε όλους τους νικητές των κατηγοριών μετάλλια. Υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ήταν οι προπονητές του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Παρασκευόπουλος Παύλος, Βλαχάβας Απόστολος, Κολλυμένου Βάσω και οι γυμναστές των Δημ. Σχολείων κ.κ. Αθανασιάδης Χρήστος, Αηδονίδου Δήμητρα και Σκουργιά Ελένη.

Τα αποτελέσματα των αγώνων είχαν ως εξής:

400μ. Αγόρια – Α’ & Β’ τάξη:

  1. Λυκουρινός Κωνσταντίνος (3Ο)
  2. Αλεξανδρίδης Μάριος (1Ο)
  3. Κορωναίος Σπύρος (3Ο)

400μ. Κορίτσια – Α’ & Β’ τάξη:

  1. Μεντεκίδου Εβάνα (27Ο)
  2. Ντουλελάρη Νίκη (1Ο)
  3. Ψιλιώτη Μάγδα (1Ο)

600μ. Αγόρια – Γ’ & Δ’ τάξη:

  1. Χατζής Πολυχρόνης (27Ο)
  2. Ποτάι Κλάντι (3Ο)

Μάρκος Γιάννης (27Ο)

  1. Νικολόπουλος Αλέξανδρος (27Ο)

600μ. Κορίτσια – Γ’ & Δ’ τάξη:

  1. Στάθη Χαριτώ (3Ο)
  2. Κωστούλα Ελένη (3Ο)
  3. Δαλίδου Σοφία (27Ο)

Τσέλλα Ειρήνη (1Ο)

1000μ. Αγόρια – Ε’ & ΣΤ’ τάξη:

  1. Τάρε Κωνσταντίνος (1Ο)
  2. Χατζής Λεωνίδας (27Ο)
  3. Λεϊμονής Νικόλαος (4Ο)

1000μ. Κορίτσια – Ε’ & ΣΤ’ τάξη:

  1. Ματζιάρη Βασιλική (1Ο)
  2. Μεντεκίδη Αναστασία (27Ο)
  3. Μπουζούκου Έφη (1Ο)

1200μ. Ενήλικες – Γονείς των Παιδιών:

  1. Λαγός Δημήτριος
  2. Κουτουβάλας Ανδρέας
  3. Κοτζαπαναγιώτης Ιωάννης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου