ΒΟΛΕΪ

Final 4 volley κορασίδων

final-4-volley-κορασίδων-338298

Μία πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9,10 και 11 Μαΐου. Πρόκειται για την τελική φάση (final 4) του πρωταθλήματος βόλεϊ κορασίδων, που διοργανώνει η Ενωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τον ΑΣ ΑΡΓΩ Βόλου.

Στην εν λόγω διοργάνωση συμμετέχουν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας, οι οποίες έφτασαν στην τελική φάση ύστερα από ένα δυνατό πρωτάθλημα 32 συνολικά ομάδων. Συμμετέχουν οι ομάδες: Α.Σ. ΑΡΓΩ Βόλου, ΕΑ Λάρισας, Ασκληπιός Τρικάλων και ο Γ.Σ. Ελασσόνας.

Αναμένεται να γίνουν συναρπαστικοί αγώνες, με όμορφο θέαμα και δυνατές μονομαχίες από τις νεαρές αθλήτριες που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος. Από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης η βολιώτικη ομάδα είναι πανέτοιμη να ριχτεί στη μάχη, με στόχο να κατακτήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ τα στελέχη της Διοίκησης της διοργανώτριας ομάδας, έχουν κάνει μια τεράστια προσπάθεια για την άριστη και επιτυχή πραγματοποίηση των αγώνων.

Ολοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος».

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα:

Παρασκευή 9 Μαΐου
Ασκληπιός Τρικάλων – Γ.Σ. Ελασσόνας (Εναρξη 18.30)
Α.Σ. ΑΡΓΩ – ΕΑ Λάρισας (Εναρξη 20.30)
Σάββατο 10 Μαΐου
ΕΑ Λάρισας – Γ.Σ. Ελασσόνας (Εναρξη 14.00)
Α.Σ. ΑΡΓΩ – Ασκληπιός Τρικάλων (Εναρξη 16.00)
Κυριακή 11 Μαΐου
ΕΑ Λάρισας – Ασκληπιός Τρικάλων (Εναρξη 15.00)
Α.Σ. ΑΡΓΩ – Γ.Σ. Ελασσόνας (Εναρξη 17.00)

Ο Α.Σ. ΑΡΓΩ καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης, να ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια της ομάδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου