ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ισόπαλοι με ΠΑΟΚ οι Νέοι

ισόπαλοι-με-παοκ-οι-νέοι-358218

Την Κ17 του ΠΑΟΚ φιλοξένησε η Νέων της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες (2-2). Παρά το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν αγχωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, κατάφεραν να προηγηθούν με εξαιρετική ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Πέτση, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιάκου από αριστερά. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά το 1-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 55’, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με πλασέ του Βαρλάμη, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κουτούσης έκανε την ολική ανατροπή με γυριστή κεφαλιά από κόρνερ. Ωστόσο, οι νεαροί της Νίκης κατάφεραν να αντιδράσουν, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με εύστοχο πέναλτι του Τσιάκου στο 88’, που υποδείχθηκε σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων. Το φιλικό παιχνίδι των Νέων παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι των κυανόλευκων, αλλά και ο τεχνικός της πρώτης ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης, μαζί με τους συνεργάτες του.

Για την Κ19 της Νίκης Βόλου αγωνίστηκαν οι: Γρηγοριάδης (46’ Ντιμιτρίεβιτς), Χρ. Κελεσίδης (50’ Στατήρας), Μπλούχος, Ράπτης, Στρούγγης (70’ Γιαννούλας), Αργύρης, Πέτσης, Μέτσε, Πάσχος (55’ Σιφνιώτης), Τσιάκος, Σουάρες (86’ Παπάζογλου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου