ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Απάντηση του ΟΥΚ Βόλου

απάντηση-του-ουκ-βόλου-366607

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΥΚ Βόλου αναφέρει: «Απαντώντας στο ΔΤ του Γ.Σ Νίκη Βόλου τμήμα υδατοσφαίρισης και μετά τη λήξη και του Β Γύρου της Α φάσης του Πρωταθλήματος της Α2, σεβόμενοι πάνω από όλα το άθλημα που μας συγκινεί, αγαπάμε και υπηρετούμε ανιδιοτελώς, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

  • Συμφωνούμε, επικροτούμε και στηρίζουμε τις αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού
  • Σεβόμαστε την ιστορία και την αθλητική διαδρομή του Γ.Σ Νίκη Βόλου κυψέλης του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην πόλη μας.
  • Αδυνατούμε να καταλάβουμε ποιες προσωπικότητες συκοφαντήσαμε και σπιλώσαμε όπως και την έμμεση απειλή με επικίνδυνες προεκτάσεις, για το ποιούς θα βρούμε απέναντι μας, για ποιό λόγο και με ποιό σκοπό.

Ο ΟΥΚ Βόλου για να περάσει στα play-offσυγκέντρωσε 16 βαθμούς με απολογισμό 2 ήττες 1 ισοπαλία 5 νίκες.

Όσον αφορά τον αγώνα ΟΥΚ-Νίκη θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

  • Σε ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και 10’’ πριν την λήξη του, συνέβη περιστατικό με διαπληκτισμό 2 παιχτών και 2 κόκκινες κάρτες εκατέρωθεν χωρίς τραυματισμό, φαινόμενο όχι συνηθισμένο αλλά υπαρκτό σε αγώνες υδατοσφαίρισης.
  • Κανένας από την ομάδα του ΟΥΚ σε κανένα site ή στον Τύπο(άλλωστε αυτή είναι η πρώτη ανακοίνωσή μας) δεν αναφέρθηκε σε οτιδήποτε παρά μόνο στο σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Κουλουκτσή που συνέβη στο τρίτο 8λεπτο του αγώνα, με διάγνωση από το Νοσοκομείο Βόλου μεταξύ των άλλων για «Πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο», όπως αποδεικνύεται από την αξονική τομογραφία και το εξιτήριό του μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας.
  • Αν ο τραυματισμός οφείλεται σε τυχαίο χτύπημα κάτω από το νερό, επάνω στο κολύμπι, που δεν το είδε κανείς ή οφείλεται σε εσκεμμένο χτύπημα, μπορεί να το κρίνει όποιος ασχολείται με την υδατοσφαίριση χωρίς να δει το βίντεο του αγώνα.
  • Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στην ιστορία της Βολιώτικης υδατοσφαίρισης με εκατοντάδες παιχνίδια στα κολυμβητήρια της πόλης μας δεν θυμόμαστε να έχει συμβεί τόσο σοβαρός τραυματισμός κατά τη διάρκεια επίσημου ή ανεπίσημου αγώνα.

Τελειώνοντας και γνωρίζοντας ότι το ήθος και ο σεβασμός αποδεικνύονται στη πράξη και όχι μέσα από Δελτία Τύπου ελπίζουμε η επόμενη επικοινωνία μας να είναι διαφορετική, στο χώρο που μπορούμε και πρέπει να συνυπάρχουμε».

Δ.Σ ΟΥK ΒΟΛΟΥ

Σχετικά άρθρα: Ανακοίνωση ~ Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ ~Τμήμα Υδατοσφαίρ​ισης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου