ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Νέα χρυσά για την Στελλίνα Απλαντή

νέα-χρυσά-για-την-στελλίνα-απλαντή-376163

Στις 23 και 24 Μαΐου, στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν οι «Μακεδονικοί Αγώνες», διεθνής κολυμβητική συνάντηση, με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών. Στους αγώνες συμμετείχε και η Βολιώτισσα Στελλίνα Απλαντή, της Ολυμπιάδα 73, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο με χρόνο 9.05.62 και επίσης το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο με χρόνο 4.25.07.

Οι δύο επιδόσεις είναι οι καλύτερες στην κατηγορία Νεανίδων, βελτιώνοντας τις προηγούμενες δικές της. Οι χρόνοι που πέτυχε στα δύο αγωνίσματα, αποτελούν και επίτευξη ορίων συμμετοχής της στην Προεθνική ομάδα Γυναικών.

Μετά το τέλος των αγώνων, η αθλήτρια ευχαρίστησε τον προπονητή της και προπονητή της Νίκης Βόλου Στάθη Μέμο, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά, την ομάδα της Νίκης Βόλου (εφόρους κολύμβησης, προπονητές, αθλητές) για τις διευκολύνσεις που της παρέχουν, την ομάδα της Ολυμπιάδα 73 και τον προπονητή της Αθανάσιο Γιαννόπουλο, καθώς και τον Ιωάννη Χονδροκούκη, για την πολύ μεγάλη στήριξη τους προς το πρόσωπο της.

Οι αγώνες αυτοί αποτέλεσαν έναν επιτυχημένο σταθμό στην προετοιμασία που ακολουθεί η αθλήτρια, ενόψει των επόμενων σημαντικών αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου