ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίθεση Αγγελόπουλων σε Βασιλακόπουλο και «κανένας παίκτης του Ολυμπιακού στην Εθνική»

επίθεση-αγγελόπουλων-σε-βασιλακόπου-385057

Οι πρόεδροι και ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξαπέλυσαν ευθεία επίθεση προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισαν ως «άρρωστο Παναθηναϊκό και καταστροφή του ελληνικού μπάσκετ», ενώ ξεκαθάρισαν ότι «κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν θα ενισχύσει την Εθνική»!

Επίσης, τόνισαν ότι οι διαιτητές Καρακατσούνης και Παναγιώτη εκτελούσαν στο ΣΕΦ «εντεταλμένη υπηρεσία».

Αρχικά μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Βασιλακόπουλο, στον κ. Ζαβλανό και στον κ. Κορομηλά για τη σημερινή κατάσταση. Η κατάσταση στην διαιτησία στην Ελλάδα είναι αηδιαστική, δεν πάει άλλο. Είμαστε αηδιασμένοι κι εμείς και όλη η ομάδα. Πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, έχουνε ξεπεράσει τα πάντα. Οι κ. Βασιλακόπουλος, Κορομηλάς και Ζαβλανός έχουν καταστρέψει το ελληνικό μπάσκετ και νομίζω πως δεν αλλάζει αυτή η κατάσταση».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Από το 2009 είμαστε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, έχουμε φέρει δύο ευρωπαϊκά στην Ελλάδα και εδώ πρέπει να νικήσουμε τον Καρακατσούνη και τον Παναγιώτου οι οποίοι είναι ίδιοι διαιτητές που ήταν και στον περσινό πρώτο τελικό.

Ήρθαν και σήμερα σε εντεταλμένη υπηρεσία για να κάνουν το παν για την ομαδάρα τον Παναθηναϊκό να κερδίσει. Αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα. Θα πάμε να παίξουμε το πέμπτο παιχνίδι μέσα στη σαπίλα των κληρώσεων της ΚΕΔ, της ΕΟΚ που είναι το ίδιο πράγμα, του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού. Από εκεί και πέρα θα πάμε να παλέψουμε».

Γιώργος Αγγελόπουλος: Υπάρχουν πολλές κάμερες εδώ, θα απαντούσα αλλιώς. Η κατάσταση την έχετε δει πως είναι, εσείς θα αντιδράσετε; Τα είδατε τι έγινε σήμερα;»

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Τα έχουμε πει όλα. Χρόνια τώρα. Η κατάσταση δεν αλλάζει».

Γιώργος Αγγελόπουλος:
«Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Ο κ. Βασιλακόπουλος έχει πρόβλημα, είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν πάει καλά. Έχει θέματα. Τι να κάνουμε τώρα, μην το ψάχνετε. Κάνει παρεμβάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού στην Εθνική, θέλει να αλλάξει τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ. Νομίζει ότι το μπάσκετ του ανήκει. Ε, δεν του ανήκει του Βασιλακόπουλου ούτε το μπάσκετ ούτε η Εθνική. Ο άνθρωπος έχει θέμα…».

Γιώργος Αγγελόπουλος:
«Μην τα μπλέκετε τα θέματα με την Εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει δέκα διεθνείς, έχει πάρει δύο ευρωπαϊκά, έχει την καλύτερη ομάδα, δεν τον σέβονται όμως. Η Εθνική είναι ανεξάρτητο θέμα. Αυτά που είναι να γίνουν θα γίνουν βάσει του νόμου. Ότι δε θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική για να μην μπερδεύεστε με αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Απλά δε θα πάει κανένας παίκτης στην Εθνική. Τέλος αυτό. Καμία σχέση όμως με αυτό».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου