ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμη 90 λεπτά για την άνοδο

ακόμη-90-λεπτά-για-την-άνοδο-386600

Και τώρα νίκη στο μπαράζ τονίζουν άπαντες στον Ολυμπιακό Βόλου με τον κόσμο ήδη να ετοιμάζεται

Ολη η χρονιά σε 90 λεπτά θα κριθεί για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ο στόχος της ανόδου είναι «ζωντανός» μέσω του αγώνα μπαράζ στον οποίο καλείται να αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή την Ξάνθη, με πιθανότερο μέρος διεξαγωγής του αγώνα τη Θεσσαλονίκη.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Και τώρα νίκη στο μπαράζ είναι πλέον το σύνθημα στην ερυθρόλευκη ομάδα με τον κόσμο να ετοιμάζεται για εκστρατεία και τους παίκτες μετά την 3η θέση που κατέλαβαν στα playoffs, να αισιοδοξούν πως μπορούν να πετύχουν την άνοδο στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς.

Λόγω του εξαντλητικού ταξιδιού από την Κρήτη αλλά και της κόπωσης από τους συνεχείς αγώνες, ο Νίκος Παντέλης έδωσε χθες ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να πάρουν ανάσες ενόψει του μπαράζ και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις οπότε και ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο αγώνας μπαράζ με την θρακική ομάδα απασχολεί όλους στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, επίσημα, άγνωστο παραμένει ακόμη σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί το παιχνίδι, καθώς και ποια θα είναι η ημερομηνία τέλεσης του αγώνα. Θυμίζουμε πως η SuperLeague στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο πρότεινε το μπαράζ να γίνει την Κυριακή 8 Ιουνίου σε γήπεδο όπου φέτος έχουν φιλοξενηθεί αγώνες της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας.

Υποψήφια γήπεδα ήταν αυτά της Τούμπας και του «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ υποψήφιο γήπεδο ήταν και αυτό της Βέροιας. Ολα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα όταν και θα υπάρξει διοικητικό συμβούλιο στη Football League για την επικύρωση της βαθμολογίας. Εκεί θα οριστικοποιηθεί η ημερομηνία και το γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας μπαράζ.

Ολα πάντως δείχνουν πως την Κυριακή, 8 Ιουνίου, θα διεξαχθεί το μπαράζ μίας θέσης στη Σούπερ Λίγκα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Skoda Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αν και είχε γίνει κουβέντα και για την Τούμπα, το γήπεδο του Αρη θεωρείται αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο και μπορεί να γίνει εκεί καλύτερο το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκος Παντέλης μετά το ματς στα Χανιά που σφραγίστηκε η 3η θέση ανέφερε: «Εχουμε μια εβδομάδα να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε. Ευτυχώς έχουμε και κάποιες επιστροφές και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε σε αυτόν τον αγώνα με την Ξάνθη την άνοδο μας».

Ετσι λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου θα διεκδικήσει την άνοδο στη SuperLeagueσε ένα ματς και ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζεται.

Οι «Austrian Boys» συζήτησαν από χθες τους τρόπους για να διοργανώσουν μία πολύ μεγάλη εκδρομή όπου και αν πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι παίκτες της ομάδας μας, έκαναν το καθήκον τους και πήραν το αποτέλεσμα που χρειαζόταν για να πάμε στο μπαράζ για την άνοδο στη SuperLeague με την Ξάνθη. Μπροστά μας έχουμε λοιπόν μια ακόμα μεγάλη πρόκληση! Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός Βόλου, η μεγαλύτερη ομάδα του Βόλου, της Μαγνησίας και όλης της Κεντρικής Ελλάδας αλλά και ο κόσμος της ομάδας έχει βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις και τα έχει καταφέρει. Αυτό θα γίνει και τώρα.

Με ψυχή, πάθος, δυναμισμό, συσπείρωση και πίστη θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει.

Ενόψει αυτού του παιχνιδιού θα διοργανώσουμε μια πολύ μεγάλη εκδρομή και οι προεγγραφές για την εκδρομή που θα διοργανωθεί για το μπαράζ έχουν αρχίσει και καλούμε τον κόσμο της ομάδας να έρχεται καθημερινά στο σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώνει συμμετοχή».

Την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιτύχει το στόχο της ανόδου μέσω μπαράζ εξέφρασε ο Στάθης Ρόκας μιλώντας στον Nova Σπορ FM. «Ηταν πολύ δύσκολα τα playoffs για εμάς, καθώς εκεί που ήμασταν μπροστά όλη τη χρονιά, βρεθήκαμε εκτός Σούπερ Λίγκας. Θεωρώ ότι ήταν πολύ άδικο να μην κερδίζει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα ο πρωταθλητής κάθε ομίλου.

Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας, αλλά έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη αγώνα. Εχουμε μπροστά μας 90 λεπτά και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας».

Ο Στάθης Ρόκας αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό Βόλου να κερδίσει την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα: «Δεν μας πήγε τίποτα στα playoffs, με χαρακτηριστικότερο γεγονός το σοβαρό τραυματισμό βασικών ποδοσφαιριστών. Τέσσερα χειρουργεία μέσα σε 10 μέρες δεν έχει συμβεί σε καμία ομάδα σε όλο τον κόσμο».

Οσο αφορά την άνοδο της Νίκης, ο Στάθης Ρόκας τόνισε: «Δεν μας απασχολεί ποια ομάδα ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα υπάρχει αντιπαλότητα με τη Νίκη, αλλά εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου στη μεγάλη κατηγορία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου