Πρόκριση στο Πανελλήνιο μπιτς βόλεϊ για δύο ομάδες της Αργούς

Τελευταία ενημέρωση: 2014-07-22, 12:28:21
Πρόκριση στο Πανελλήνιο μπιτς βόλεϊ για δύο ομάδες της Αργούς

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του beach bar Καρνάγιο, το τουρνουά FINAL REGIONALS BEACH VOLLEY για τις κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών U16 και U19, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από την περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας.

Το εν λόγω τουρνουά πραγματοποιήθηκε με σκοπό, οι πρώτες ομάδες από την κάθε κατηγορία να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση των 16 του πανελληνίου πρωταθλήματος που φέτος θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στις 26-27 Ιουλίου για την κατηγορία αγοριών και 2-3 Αυγούστου για την κατηγορία κοριτσιών.

Πολύ σημαντική επιτυχία για την Αργώ Βόλου η πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δύο ομάδων της, η μία στην κατηγορία U16 με τους Αποστόλη Πιτσιάβα-Βασίλη Φιλιππίδη και η άλλη στην κατηγορία U19 κοριτσιών με τις Νάντια Γεωργουλά-Σίλια Κουτσουνίδη οι οποίες πρόσθεσαν άλλη μια επιτυχία στις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν φέτος.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου πραγματοποιήθηκαν συναρπαστικοί αγώνες, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον και προσέφεραν όμορφο θέαμα στους φίλους του αθλήματος που τους παρακολούθησαν

Τα μετάλλια στις νικήτριες ομάδες απένειμαν οι κύριοι Ico Toura και Marko Bigliono, πρόεδρος και μέλος αντίστοιχα της Ενωσης Πολιτιστικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων της ALBA ΤΟΡΙΝΟ της Ιταλίας, που βρίσκονται φιλοξενούμενοι αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα.

 

Ολα τα αποτελέσματα των τελικών:

Κατηγορία U16 αγοριών

1η θέση: ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ/ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ (ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ) - 2η θέση: ΑΓΟΡΙΤΣΗΣ/ΠΕΤΡΙΔΗΣ (ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ) (2-0 σετ στον τελικό )

 

Κατηγορία U16 κοριτσιών

1η θέση: ΜΠΟΥΡΛΗ/ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ) – 2η θέση: ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ/ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ (ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ) (2-0 σετ στον τελικό)

 

Κατηγορία U19 αγοριών

1η θέση: ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ/ΚΟΥΤΣΗΣ (Γ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ)- 2η θέση: ΣΔΡΟΥΛΙΑΣ/ΓΑΛΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ - ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ) (2-1 σετ στον τελικό)

 

Κατηγορία U19 κοριτσιών

1η θέση: ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ/ΚΟΥΤΣΟΥΝΙΔΗ (ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ)- 2η θέση: ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΗ/ΑΓΓΕΛΗ (ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ - Γ.Σ. ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ) (2-0 σετ στον τελικό)

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=