ΤΟΠΙΚΟ

Αθλητικό καλοκαίρι στο Χορευτό με αγώνες Beach Soccer 5Χ5 και τουρνουά Beach Volley

αθλητικό-καλοκαίρι-στο-χορευτό-με-αγώ-409357

Ο Αθλητικός Ομιλος Κένταυρος Ζαγοράς συνδιοργανώνει και τη φετινή θερινή περίοδο για 14η συνεχόμενη φορά το αθλητικό καλοκαίρι με τουρνουά Beach Soccer 5Χ5, τουρνουά Beach Volley, στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι νέοι και νέες, οι επισκέπτες της περιοχής καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να λάβει μέρος σε αυτήν την αθλητική γιορτή. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου, η ΚΕ.ΔΗ.ΖΑ.Μ και ο Α.Ο Κένταυρος Ζαγοράς με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι κατηγορίες που θα υπάρχουν είναι: Α. Κατηγορία ανδρών από 16 και άνω, Β. Κατηγορία παίδων από 13 -15 ετών, Γ. Κατηγορία γυναικών από 13 και άνω.

Οι αγώνες του beach soccer και βόλεϊ θα γίνουν στην περιοχή του Χορευτού σε δύο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στην άμμο. Η διάρκεια του τουρνουά είναι από 28/7 έως και 2/8 και για το Beach Soccer 5Χ5, από 8/8 έως και 9/8 για το Beach Volley, με τους τελικούς αγώνες όλων των κατηγοριών την τελευταία ημέρα των διοργανώσεων.

Επίσης οι αγώνες θα γίνονται με σύστημα ομίλων-πρόκρισης. Η κλήρωση των ομίλων και των αγώνων των ομάδων θα γίνεται δύο ημέρες πριν την κάθε εκδήλωση στα γραφεία του Συλλόγου. Τα προγράμματα αγώνων θα αναρτηθούν στα γραφεία του Συλλόγου και στην σελίδα στο facebook, www.facebook.com/aozkentavros καθώς και στο επίσημο site http://www.aozkentavros.gr του Α.Ο.Κενταύρου Ζαγοράς.

Στις τρεις πρώτες νικήτριες ομάδες και των τριών κατηγοριών θα απονεμηθούν κύπελλα, και μετάλλια. Πληροφορίες όσον αφορά τις εγγραφές για συμμετοχή στα αθλήματα στο http://www.aozkentavros.gr του Α.Ο.Κένταυρου Ζαγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 24260 22 925 κ. Μηνά Θωμά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου