ΤΟΠΙΚΟ

Ξανά στην Εθνική ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής, Γ. Αντζούρης

ξανά-στην-εθνική-ο-βολιώτης-ποδοσφαιρ-420664

Στο α’ στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας mini football (6 εναντίον 6), που διεξάγεται από το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά στην Αθήνα, συμμετέχει ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής, Γιάννης Αντζούρης. Ο μεσοεπιθετικός, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο πανηγύρισε την άνοδο από τη Β’ ΕΠΣΘ με τη φανέλα των Νέων Αθλητών Νίκης, θα ενισχύσει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για δεύτερη συνεχή χρονιά, στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν αυτή τη φορά στο Ισραήλ.

Με όπλο της την εμπειρία από το περσινό Mini Euro στο Ρέθυμνο, όπου έφτασε μέχρι τους καλύτερους 16, η Εθνική ομάδα Mini Football ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια για το Euro που θα πραγματοποιηθεί στο Εϊλάτ του Ισραήλ στις 23-27 Νοεμβρίου. Ο προπονητής της Ελληνικής, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας, συμπεριέλαβε ξανά στα πλάνα του και το Βολιώτη, Γιάννη Αντζούρη, με τον τελευταίο να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για το α’ στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Γιάννης Αντζούρης μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη νέα πρόκληση, τη δική του παρουσία και τους στόχους της Εθνικής: «Μετά την περσινή επιτυχία, το επίπεδο πλέον είναι περισσότερο ανταγωνιστικό και τα άτομα στην αποστολή είναι λιγότερα. Ηταν δύσκολο να σε επιλέξουν αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που θα ξαναδώ τους περσινούς μου συμπαίκτες. Πρώτη φορά βγαίνω εκτός χώρας με αποστολή ομάδας. Στόχος να φτάσουμε φέτος ψηλότερα. Τώρα, στο α’ στάδιο της προετοιμασίας, κάνουμε τις προπονήσεις που χρειάζεται ο προπονητής μας προκειμένου να καταστρώσει τα πρώτα του σχέδια. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Εμείς, από την πλευρά μας, προσπαθούμε να βγάλουμε κάτι καλό απ’ όλο αυτό. Κυνηγάμε την πρόκριση και να φτάσουμε ψηλότερα από πέρυσι. Ακόμη δεν έχει γίνει η κλήρωση των ομίλων αλλά θα παίξει μεγάλο ρόλο το τι θα κάνουμε στο πρώτο μας παιχνίδι».

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα τελειώσει στις 23 του μήνα. Το Σεπτέμβριο η Εθνική θα δώσει φιλικό αγώνα και μια εβδομάδα πριν την αναχώρησή της για το Ισραήλ η αποστολή θα συγκεντρωθεί για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας.

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου