ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Απομακρύνθηκε η άνοδος για τον ΟΥΚ

απομακρύνθηκε-η-άνοδος-για-τον-ουκ-430942

Στις πισίνες έπεσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο ΟΥΚ Βόλου στο πλαίσιο του α’ γύρου της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 κατηγορίας των ανδρών για την άνοδο στην Α1.

Οι παίκτες του Ζαφείρη Μαρινάγη απομακρύνθηκαν από τις θέσεις της ανόδου, καθώς πέτυχαν μία νίκη και μία ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια, επίδοση που τους κατατάσσει στην πέμπτη θέση του ομίλου. Τα playoffs (θέσεις 1-6) περιλαμβάνουν δύο γύρους (σύνολο 10 αγωνιστικές) με τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας να προβιβάζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ τα Χανιά και το Καλαμάκι απέκτησαν προβάδισμα, μετά την ολοκλήρωση του α’ γύρου. Η β’ φάση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο19-20 Ιουλίου και πάλι στον Αλιμο.

Ο τεχνικός του ΟΥΚ, Ζαφείρης Μαρινάγης, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ και έκανε έναν μίνι απολογισμό του α’ γύρου, ευελπιστώντας παράλληλα πως στη συνέχεια η ομάδα θα πάρει τις νίκες προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες για διεκδίκηση της ανόδου, με συνδυασμό αποτελεσμάτων: «Μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα, που θα μας κρατούσαν ζεστά μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ελπίζουμε στο β’ γύρο να πάρουμε τους βαθμούς που μας αναλογούν και με συνδυασμό αποτελεσμάτων να διεκδικήσουμε τις δύο πρώτες θέσεις. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα λίγο καλύτερο ποιοτικά τον α’ γύρο. Και εμάς και τις υπόλοιπες ομάδες. Εχει αρκετές διαφορές το πρωτάθλημα φέτος σε σχέση με το περσινό. Τα φαβορί για την άνοδο μετά τον α’ γύρο είναι τα Χανιά και το Καλαμάκι».

Για τους αγώνες του α’ γύρου ο ΟΥΚ Βόλου είχε στην αποστολή τους: Λαγωνικάκη, Φράγκο, Κοράκη, Τέττερη, Κουλουξή, Μαρινάγη Χρήστο, Μαρινάγη Γιώργο, Γραμμένο, Μαρασλή, Κολημήτρα, Δημητρίου, Γιαβαρίδη, Τσιανάκα, Μολοχάδη, Πάκο και Παπαβασιλείου.

Τα αποτελέσματα του ΟΥΚ

1η:ΟΥΚ Βόλου – ΝΕ Λαμίας 13-8

2η: Υδραϊκός – ΟΥΚ Βόλου 12-12

3η: ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Καλαμακίου 8-12

4η: ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Χανίων 7-11

5η: ΝΟ Πατρών – ΟΥΚ Βόλου 8-6

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου