ΤΟΠΙΚΟ

«Κάηκε» η Αγχίαλος στη γιορτή του Πυράσου

κάηκε-η-αγχίαλος-στη-γιορτή-του-πυρά-431870

Πέρα από κάθε προηγούμενο και κάθε προσδοκία ήταν η επιτυχία της μεγάλης γιορτής του Πυράσου με καλεσμένο τον Κώστα Δόξα, που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη, αξεπέραστη και όλοι όσοι έδωσαν το «παρών» διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα με τα τραγούδια του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Ο πρόεδρος του Πυράσου, Θοδωρής Στάμος στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη μεγάλη τους συμπαράσταση στην ομάδα, ζητώντας τη στήριξή τους και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική, ενώ ο Κώστας Δόξας ευχήθηκε στον Πύρασο ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί: τον Κώστα Δόξα για τη μεγάλη τιμή που έκανε στην ομάδα μας, τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους σε CIELO και ΑΛΙΣΑΧΝΗ για την άψογη συνεργασία τους, όλους τους συντελεστές, τους φιλάθλους του Πυράσου και όχι μόνο που έδωσαν χθες το «παρών», τις αντιπροσωπείες των άλλων ομάδων της Μαγνησίας που τίμησαν την εκδήλωση και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Πυράσου.

Φώτο: www.pyrasos.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου