ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ για τη Βραζιλία: Κάταγμα σπονδύλου υπέστη ο Νεϊμάρ – χάνει το υπόλοιπο Μουντιάλ

σοκ-για-τη-βραζιλία-κάταγμα-σπονδύλου-432539

Ο Νειμάρ ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας της Βραζιλίας στον Παγκόσμιο Κύπελλο θα χάσει τα υπόλοιπο της διοργάνωσης όπως μετέδωσε το βραζιλιάνικο αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο SporTV.

Το κανάλι επικαλούμενο δηλώσεις του γιατρού της ποδοσφαιρικής εθνικής ομάδας της Βραζιλίας ανέφερε ότι ο τραυματισμός του Νειμάρ στον νικηφόρο αγώνα με την Κολομβία είναι πολύ σοβαρός όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο όπου οδηγήθηκε ο ποδοσφαιριστής.

Εκατοντάδες Βραζιλιάνοι έσπευσαν στο νοσοκομείο για να προσευχηθούν να γίνει καλά το μεγάλο αστέρι της ομάδας, που ναι μεν προκρίθηκε στα ημιτελικά, νικώντας την Κολομβία 2-1, αλλά ακόμα δεν έχει πείσει με το αγωνιστικό της πρόσωπο.

Όπως είπε ο γιατρός Ροντρίγκο Λασμάρ, ο Νειμάρ έχει υποστεί κάταγμα σπονδύλου. “Δεν είναι σοβαρό, υπό την έννοια ότι δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, αλλά θα πρέπει να μείνει ακίνητος για να ανακάμψει” είπε ο γιατρός.

“Δυστυχώς, δεν πρόκειται να παίξει”, ανέφερε επίσης ο Λασμάρ προσθέτοντας ότι όπως αναμένεται ο Νειμάρ θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να ανακάμψει πλήρως ο ποδοσφαιριστής.

Αυτό σημαίνει ότι η Σελεσάο χάνει τον σημαντικότερο παίκτη της για τα δύο επόμενα ματς, τον ημιτελικό και τον μεγάλο ή τον μικρό τελικό. Η Βραζιλία θα παίξει στα ημιτελικά με αντίπαλο τη Γερμανία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου