ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εκανε το πρώτο βήμα ανόδου η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΒΑ

εκανε-το-πρώτο-βήμα-ανόδου-η-γυναικεία-440518

Στην πισίνα έπεσαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε τα κορίτσια πόλο του ΝΟΒΑ, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, με τις βάσεις ανόδου να μπαίνουν από τη Λάρισα.

Ο βολιώτικος όμιλος αγωνίστηκε στον όμιλο του Βορρά και οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο κολυμβητήριο της Λάρισας, όπου και αντιμετώπισε το Ν.Ο. Λάρισας, τον ΠΑΟΚ και τη ΝΕ Λαμίας. Ο ΝΟΒΑ πέρασε ως πρώτος και στα playoffsπροκρίθηκε και η ομάδα του ΠΑΟΚ ως δεύτερη.

Σημειώνεται ότι οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, συνολικά τέσσερις δηλαδή, προκρίνονται στα playoffsπου θα διεξαχθούν το διήμερο 25-27 Ιουλίου, απ’ όπου η 1η της τελικής κατάταξης ανεβαίνει στην Α1, ενώ οι δύο τελευταίες παίζουν στα playout (σύνολο τέσσερις), εκ των οποίων οι δύο τελευταίες της τελικής κατάταξης υποβιβάζονται στην Β’ Εθνική κατηγορία. Στον όμιλο Αττικής οι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουλίου και σε αυτόν μετέχουν οι Πανιώνιος, ΝΟ Χίου, Ιωνικός, ΝΕ Πατρών.

Δημαρέλος: «Είμαστε φαβορί, αλλά…»

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του ΝΟΒΑ, κ. Γιάννης Δημαρέλος, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αναφέροντας ότι ο ΝΟΒΑ είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο, αλλά όλες οι ομάδες έχουν τις δικές τους πιθανότητες. Αναλυτικά: «Αν και νεοφώτιστη ομάδα, δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Πλέον φαντάζουμε σαν ένα από τα φαβορί ανόδου στην Α1 Κατηγορία, αλλά κάθε ομάδα από τις τέσσερις έχει τις δικές της πιθανότητες. Εμείς έχουμε παίκτριες υψηλού επιπέδου και καταξιωμένες στο χώρο του ελληνικού πόλο, λειτουργούμε σαν μία οικογένεια και ταπεινά θα διεκδικήσουμε και την άνοδο στην Α1, όπως κάναμε και πέρυσι στην Α2».

Για την ομάδα του ΝΟΒΑ αγωνίστηκαν οι: Μαρία Τσουρή, Ελβίρα Μπέη (τερμα­τοφύλακες): Μαρία Μπαλωμε­νάκη, Εύη Φωτιάδου, Φιλιππία Φράγκου, Σπυριδούλα Παρασκευοπούλου (αμυντικοί), Ράνια Τζιανή, Ευδοκία Παπανικολάου, Κλαίρη Μαλλιαρού, Ευαγγελία Μπαλωμενάκη, Έλενα Τζοβάρα (περιφερειακοί), Γιούλη Λαρά, Χριστίνα Δημητροκάλη (φουνταριστοί).

Tα αποτελέσματα

Ομιλος Βορρά (κολ. Λάρισας)

Σάββατο

ΝΟ Λάρισας – ΝΟΒΑ 12-18

ΠΑΟΚ – ΝΕ Λαμίας 9-5

Χθες

ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Λαμίας 13-2

ΠΑΟΚ – ΝΟΒΑ 4-12

ΠΑΟΚ – ΝΟ Λάρισας 7-5

ΝΟΒΑ – ΝΕ Λαμίας 16-4

Η Βαθμολογία

ΝΟΒΑ 9

ΠΑΟΚ 6

ΝΟ Λάρισας 3

ΝΕ Λαμίας 0

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου