ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διαζύγιο πριν από το γάμο με Ανιέτε

διαζύγιο-πριν-από-το-γάμο-με-ανιέτε-445648

Ο Ισπανός δεν απάντησε στην πρόταση ανανέωσης της Νίκης Βόλου παρά το γεγονός ότι υπήρχε προφορική συμφωνία

Ο Αντόνιο Ανιέτε δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα ο Ανδρέας Πάτσης, είχε προαναγγείλει την παραμονή του Ισπανού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, που συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο της Νίκης Βόλου στη Super League, δεν θα συνεχίσει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε, αφού δεν απάντησε με υπογραφή, στην πρόταση ανανέωσης που είχε δεχθεί από τους κυανόλευκους.

Τελευταία, αρκετά ήταν τα σενάρια που είχαν δει το φως το δημοσιότητας και ήθελαν ομάδες από τη Super League, να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ανιέτε, κάτι που έκανε την πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή να ζητά ακόμη περισσότερα χρήματα απ’ ότι του είχε προτείνει η κυανόλευκη ΠΑΕ και τα οποία άγγιζαν τις 100χιλ. ευρώ για τρία χρόνια.

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Πάτσης δεν θέλησε να μπει καν σε διαδικασία πλειστηριασμού και έτσι από τη στιγμή, που δεν υπήρχε απάντηση από τον Ανιέτε, ο αγαπημένος «Αντόνιο» των φιλάθλων της Νίκης Βόλου, δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στην ομάδα του Βόλου.

Τα μηνύματα που έχει δεχθεί από χθες ο Ανιέτε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook είναι αρκετά και σε πολλά από αυτά, φίλοι της Νίκης, του εύχονται καλή επιτυχία και σε άλλα του ζητούν να παραμείνει στην ομάδα που αγαπήθηκε τόσο, κάτι που όμως θα πρέπει να θεωρείται απίθανο. Με τη φανέλα της Νίκης Βόλου ο Σεβιγιάνος ποδοσφαιριστής, συμμετείχε σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώνοντας 21 γκολ, ενώ σε 3.293 λεπτά μοίρασε και εννέα ασίστ, γράφοντας αναμφίβολα το όνομά του με χρυσά γράμματα στην 90χρονη ιστορία του συλλόγου.

Με δήλωσή της στον προσωπικό της λογαριασμό η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Στέλλα Παύλου, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του Ανιέτε, αναφέροντας:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξακολουθεί να κινείται σε ρυθμούς Super League. Εχει ήδη υπογράψει με τους παίκτες που όλοι θα ήθελαν να έχουν στην ομάδα τους και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν και αυτοί! Οσοι «ψήλωσαν» απότομα από δύο συνθήματα ή δεν εκτίμησαν τη διαφορετικότητα της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ και τα όσα, ΠΟΛΛΑ, εκτός συμβολαίου, χαρίστηκαν σε αυτούς εις βάρος της ΠΑΕ και του προέδρου, έτσι απλά, επειδή ήθελε η Στέλλα να δώσει αγωνιστικό κίνητρο και επιβράβευση των προσπαθειών με μοναδικό σκοπό την επιτυχία, δεν υπάρχει περίπτωση η ΠΑΕ να υποκύψει σε οποιονδήποτε εκβιασμό. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην πορεία του Antonio Anēte. Εγώ προσωπικά έδωσα αγώνα να εισακουστώ για να αποκτηθεί στην ομάδα της Νίκης και εύχομαι οι επιλογές του να είναι θετικές για την καριέρα του. Πάμε για άλλα, πάμε για πολύ καλύτερα! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Μετά τον Ανιέτε ποιος;

Βάσει των περιορισμών από τη μη αδειοδότησή της από την ΕΠΟ, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, είναι υποχρεωμένη να σχεδιάσει διαφορετικά τη φετινή σεζόν και όπως είναι γνωστό από το περσινό της ρόστερ θα μπορεί να κρατήσει μόλις δύο ποδοσφαιριστές πάνω από 24 χρόνων.

Ο Ανιέτε ήταν μαζί με τον Τζιώρα οι δύο «σίγουροι», όμως με τα νέα δεδομένα οι κυανόλευκοι θα πρέπει να επανεξετάσουν τις υπόλοιπες περιπτώσεις. Ενας από τους ποδοσφαιριστές, που ήταν κοντά στο να ανανεώσει ήταν ο Μάνος Αποστολίδης, όμως ο 30χρονος τερματοφύλακας φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΛ αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Από εκεί και πέρα ο Μπρούνο Πινιέιρο, είναι μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα ταίριαζαν στη νέα Νίκη Βόλου, με τον πορτογάλο αμυντικό μέσο ωστόσο να μην γνωρίζει κάτι για ενδεχόμενη επέκταση του συμβολαίου του.

Υπογράφει ο Τζιώρας

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η υπογραφή του Χρήστου Τζιώρα με την κυανόλευκη ΠΑΕ, με την οποία έχει συμφωνήσει για την επέκταση της συνεργασίας για ακόμη τρία χρόνια. Αναμφίβολα ο Τζιώρας, ήταν η αποκάλυψη της φετινής χρονιάς και με δικά του γκολ, όπως και του Ανιέτε, έβαλαν τη σφραγίδα τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι τρεις ξένοι

Τρεις ξένους παίκτες χωρίς ηλικιακό περιορισμό μπορεί να αποκτήσει η Νίκη Βόλου και φυσικά, οι κυανόλευκοι μπορούν να περιμένουν λίγο παραπάνω, μέχρι αυτοί να αποκτηθούν. Μέχρι στιγμής τα δεδομένα θέλουν τον Ολλανδό προπονητή Βίλιαν Φλουτ να έχει ζητήσει, από έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με παραπάνω ποιότητα σε σχέση με τους νεαρούς, σε θέσεις όπως ο στόπερ, ο αμυντικός μέσος, αλλά και ένας μεσοεπιθετικός. Μάλιστα δεν αποκλείεται μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο, οπότε και ο 52χρονος προπονητής επιστρέφει από το Ρότερνταμ, να έχει κατασταλάξει στις επιλογές του, προκειμένου με την έναρξη της προετοιμασίας, να απομένουν ακόμη λίγα κομμάτια για να συμπληρωθεί το κυανόλευκο παζλ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου