ΤΟΠΙΚΟ

«Ψήνει» φιλικό με ΑΕΚ ο Ρήγας Φεραίος

ψήνει-φιλικό-με-αεκ-ο-ρήγας-φεραίος-450113

«Ψήνει» φιλικό με ΑΕΚ ο Ρήγας Φεραίος

Την… πόρτα της ΑΕΚ για φιλικό και τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο της προετοιμασίας χτύπησαν οι άνθρωποι του Ρήγα Φεραίου. Μετά τη γνωστοποίηση της παρουσίας της Ενωσης και φέτος στο Πήλιο, αφού η ομάδα της Αθήνας αποφάσισε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξανά στο «βουνό των Κενταύρων», ήδη προγραμματίστηκε και φιλικό με τη Νίκη Βόλου στις 17 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Πέρυσι, οι Βελεστινιώτες είχαν δώσει ιστορικό φιλικό με την ΑΕΚ, όπου οι κυανόλευκοι είχαν επικρατήσει με 3-1 μπροστά σε 2.500 κόσμο στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου. Ετσι, οι ιθύνοντες του Ρήγα Φεραίου «χτύπησαν» την πόρτα των κιτρινόμαυρων για νέο φιλικό και μετά την κρούση περιμένουν την απάντηση της Ενωσης

Προχωράει ο προγραμματισμός

Τις πρώτες εισηγήσεις για τους παίκτες που έχει βάλει στο… στόχαστρό του έκανε στην επιτροπή μεταγραφών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ο Λάκης Μπακάλης. Ο Βελεστινιώτης τεχνικός θέλει να διατηρήσει τον κορμό και τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ και να δώσει… συνέχεια στα στοιχεία που οδήγησαν στην εξαιρετική πορεία του δευτέρου γύρου, τη χρονιά που μας πέρασε. Οι Βελεστινιώτες, φτάνοντας σε επιδόσεις πρωταθλητισμού, κατάφεραν να βελτιωθούν στον τομέα της επίθεσης και της άμυνας και, με ένα σερί νικών και καλών εμφανίσεων, τερμάτισαν στην 6η θέση με 44 βαθμούς.

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες θα επισημοποιηθεί και η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα ξεκινήσει στο δεύτερο μισό του Ιουλίου και πιθανότατα 21 του μήνα, ημέρα Δευτέρα, εκτός κι αν προκύψει κάποιο φιλικό νωρίτερα.

Δοκιμάζεται στην Κύπρο ο Γουτούλης

Στα δοκιμαστικά τεστ του κυπριακού συλλόγου Α.Σ. Οθέλλος Αθηαίνου θα συμμετάσχει ο Κωνσταντίνος Γουτούλης, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Μεγαλόνησο. Η ομάδα της Αθηαίνου πανηγύρισε τη χρονιά που μας πέρασε για πρώτη φορά την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία της Κύπρου, 80 χρόνια μετά τη σύστασή της, και από σήμερα και για μία εβδομάδα διοργανώνει δοκιμαστικά τεστ για να στελεχώσει το ρόστερ της ενόψει της παρουσίας της στην πρώτη κατηγορία.

Ετσι, ο 19χρονος δεξιοπόδαρος αμυντικός του Ρήγα Φεραίου, που προέρχεται από τις ακαδημίες των Βελεστινιωτών, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητές του και να κερδίσει εμπειρία.

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου