ΤΟΠΙΚΟ

«Θέλουμε τον κόσμο και πάλι δίπλα μας» τονίζει ο πρόεδρος του Πυράσου

θέλουμε-τον-κόσμο-και-πάλι-δίπλα-μας-450123

Μετά τη φετινή ονειρική σεζόν, η ομάδα του Πυράσου, ανοίγει και πάλι τα πανιά της, από τη Νέα Αγχιάλο, με προορισμό αυτή τη φορά ένα μεγαλύτερο και δυσκολότερο ταξίδι, αυτό της Γ’ Εθνικής.

Ο πρόεδρος του Πυράσου, Ακης Στάμος, μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, μιλά για τη σεζόν που έρχεται και τις περισσότερες απαιτήσεις, απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της διοίκησης αλλά και των ποδοσφαιριστών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί κατά 90%. Περιμένουμε να προχωρήσουμε στην απόκτηση ακόμη πέντε ποδοσφαιριστών περίπου, ώστε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι. Βέβαια σε περίπτωση που βρεθεί κάτι σημαντικό τότε δεν μπορούμε να πούμε όχι. Εχουμε δώσει βάρος ώστε να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, από τη Μαγνησία, οι οποίοι θα είναι κάτω των 24 ετών και θα έχουν όρεξη για ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα είμαστε κοντά στο να αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος πέρυσι είχε σημαντικότατες εμπειρίες, παίζοντας στο πρωτάθλημα της FootballLeague. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και σύντομα να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις».

Για το σχεδιασμό της ομάδας: «Οπως είπα οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα είναι κάτω από 24 ετών. Μέλημα της διοίκησης είναι να δώσει ότι καλύτερο μπορεί στον προπονητή και να υπάρχουν δύο παίκτες ετοιμοπόλεμοι σε κάθε θέση».

Για τη φιέστα της ομάδας: «Είναι κάτι που έχουμε ξεκινήσει και δουλεύουμε όλοι μαζί έτσι ώστε στις 5 Ιουλίου, να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας τη φετινή ονειρική χρονιά.

Ετσι θα πραγματοποιηθεί η φιέστα, μαζί με τον τραγουδιστή Κώστα Δόξα. Αυτό θα γίνει σε συνεργασία με δύο παραλιακά μαγαζιά. Φυσικά θα υπάρχει και κύπελλο αλλά και μετάλλια για τους πρωταγωνιστές. Θα παρουσιαστούν αρκετά πράγματα που θα ενδιαφέρουν την ομάδα και τον κόσμο».

Για τα διαρκείας της νέας περιόδου: «Πιστεύω μέχρι και τη μέρα της φιέστας να κυκλοφορήσουν. Θα έχουν τιμή μόλις 50 ευρώ, αλλά αυτό το κάνουμε γιατί θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ενώ σε ειδική εκδήλωση θα ανακοινώσουμε και τους χορηγούς μας».

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Η ομάδα θα ξεκινά να χτίζεται στις 21 ή 28 Ιουλίου, μέχρι τότε θα έχουν αποκτηθεί και οι ποδοσφαιριστές που χρειαζόμαστε και εύχομαι όλα να πάνε καλά από τη πρώτη κιόλας μέρα».

Για τη συμβολή του κόσμου και τα μέλη: «Τη νέα χρονιά απαιτείται βάσει των δεδομένων της Γ’ Εθνικής να αριθμούμε 300 μέλη. Μέχρι σήμερα και μετά από μία εβδομάδα, οπότε και ανακοινώθηκε αυτό στην πρώτη Γ.Σ., έχουμε εγγραφές 150 ατόμων. Πιστεύω ότι με τη δυναμική που έχει η ομάδα, εμείς θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τα 500 μέλη. Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει και συνεχίζει να μας βοηθά σε ότι και αν ζητήσουμε. Πιστεύω ότι και τη νέα χρονιά που είναι περισσότερο απαιτητική να συνεχίζει να συμπαραστέκεται και εμείς να τους κάνουμε υπερήφανους. Θέλουμε τον κόσμο και πάλι δίπλα μας για να δώσουμε λύσεις στις δυσκολίες».

Για το γήπεδο: «Ετοιμαζόμαστε ώστε να κλείσει και αυτό το θέμα. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να αποκτήσουμε την άδεια, που χρειάζεται, να δούμε τι προβλήματα υπάρχουν και τι πρέπει να διορθωθεί, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι και σε αυτό το κομμάτι».

Συνεχίζει και ο Χάνος στον Πύρασο

Συνέχεια στις ανανεώσεις έδωσε χθες η ομάδα του Πυράσου, μιας και ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νέστορα (Ακη) Χάνο. Ο Χάνος είναι βασικό στέλεχος, αγωνίζεται στον Πύρασο από τον Ιανουάριο του 2012 έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα ΕΠΣΘ και δύο Κύπελλα ΕΠΣΘ με την κυανόλευκη φανέλα.

Με δήλωσή του ο Ακης Χάνος τονίζει στο www.pyrasos.com: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα που η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Μπορεί να βρίσκομαι λίγα χρόνια στον Πύρασο σε σχέση με άλλους συμπαίκτες μου, αλλά έχω δεθεί με αυτή την ομάδα, τους ανθρώπους και τον κόσμο της. Ο Πύρασος είναι μια μεγάλη οικογένεια στην οποία κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να ανήκει. Εχουμε μπροστά μας την πρόκληση της Γ’ Εθνικής, θα έλεγα ένα ωραίο ταξίδι στο άγνωστο στο οποίο φιλοδοξούμε να παρουσιαστούμε δυνατοί για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα μας να είναι πολύ ανταγωνιστική για να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας».

Στατιστικά στοιχεία

Ιαν. 2012 (Δ” Εθνική): 11 συμμετοχές

2012-2013 (Α” ΕΠΣΘ): 29 συμμετοχές-1 γκολ

Μπαράζ ανόδου 12-13: 2 συμμετοχές

2013-2014 (Α” ΕΠΣΘ): 26 συμμετοχές-3 γκολ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου