ΤΟΠΙΚΟ

Επτά μετάλλια για τους Fighters Βόλου σε αγώνες της Αθήνας

επτά-μετάλλια-για-τους-fighters-βόλου-σε-αγών-450467

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες kick boxing στη Αθήνα για το Fighters Athanasopoulos, όπου η σχολή του Βόλου και του Αλμυρού κατέβηκαν με εννέα αθλητές, κατακτώντας επτά χρυσά μετάλλια.

Στους πρώτους τους διασυλλογικούς αγώνες κατέβηκαν οι Fighters Βόλου, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στην Αθήνα. Ο επικεφαλής προπονητής, Κώστας Τσάπρας, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρθενική παρουσία της σχολής του Βόλου, ενώ μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, δηλώνει:

«Για την εποχή, καθώς διανύουμε ήδη το καλοκαίρι, η συμμετοχή στο διασυλλογικό της Αθήνας ήταν αρκετά μεγάλη. Πέντε μήνες δραστηριοποιούμαστε στο Βόλο και είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της σχολής. Αφού μέσα σε αυτό το διάστημα συμμετείχαμε σε αγώνες ζωνών και διασυλλογικούς για πρώτη φορά. Πιστεύω πως από Σεπτέμβρη η συμμετοχή θα αυξηθεί, οι αθλητές θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο και θα έχουμε περισσότερες επιτυχίες».

Για τη συμμετοχή στο διασυλλογικό της Αθήνας: «Ως πρώτη παρουσία οι αθλητές μας πήγαν πολύ καλά. Είμαστε ικανοποιημένοι και το τεχνικό τιμ και οι αθλητές. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, η καθημερινή προπόνηση απέδωσε καρπούς».

«Χρυσός» και ο 8χρονος Κουτσογεωργίου

Με εννέα αθλητές κατέβηκαν οι FightersΒόλου και του Αλμυρού στους διασυλλογικούς, όπου ο 8χρονος, Χρήστος Κουτσογεωργίου, που προπονείται στο παιδικό τμήμα των Fightersστον Αλμυρό, κατέκτησε το χρυσό. Επόμενοι αγώνες για τη σχολή οι νέοι διασυλλογικοί στις 13 Ιουλίου.

Αναλυτικά, χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι:

Κατσαρός Γρηγόρης

Μπογδανίδης Γιάννης

Κυριακού Αντώνης

Κουμπουρλής Αριστοτέλης

Τρανούδης Δημήτρης

Κουτσογεωργίου Χρήστος

Παπαναστάσης Παναγιώτης

Αγωνίστηκαν και οι:

Μαλλιαρού Δήμητρα

Παλιάς Ευστάθιος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου