ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μια ντουζίνα για τη Νίκη

μια-ντουζίνα-για-τη-νίκη-457802

Η Νίκη Βόλου μπήκε… για τα καλά στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, την ανανέωση με επτά αλλά και την έναρξη της συνεργασίας με τον Βίλιαν Φλουτ.

Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση των Βασίλη Σκούρτη, Γιώργου Νικλητσιώτη, Γιώργου Μαχλελή και Ρόμπερτ Σταμπολζίεφ, όλοι τους κάτω των 24ων ετών.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Σκούρτη Βασίλη (27 Φεβρουαρίου 1992), Νικλητσιώτη Γιώργου (23 Μαρτίου 1991), Μαχλελή Γιώργου (10 Μαΐου 1991), και ο Σταμπολζίεφ Ρόμπερτ – Αλέξανδρου (26 Οκτωβρίου 1990 – ελληνική υπηκοότητα), οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας για 3 χρόνια».

Παράλληλα, ανανέωσε τα συμβόλαια των Μπιτσάκου και Χαρτσιά: «Τη φανέλα της Νίκης θα συνεχίσουν να φοράνε για τα επόμενα 3 χρόνια οι ποδοσφαιριστές Μπιτσάκος Αλέξανδρος και Χαρτσιάς Κων/νος, οι οποίοι επέκτειναν τη συνεργασία τους με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου», του Στέλιου Τσουκάνη: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για τρία ακόμη χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή Τσουκάνη Στυλιανό» αλλά και των Ταΐρη, Μέτσε, Κορέτα και Αργύρη: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της για δύο ακόμη χρόνια με τους ποδοσφαιριστές Ταΐρη Δημήτρη, Μέτσε Νέτι, Κορέτα Γιάννη, και Αργύρη Άγγελο».

Τέλος, νέος προπονητής των κυανόλευκων θα είναι ο Βίλιαν Φλουτ, καθώς ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας για τρία χρόνια με τον Ολλανδό τεχνικό: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ολλανδό προπονητή Βίλιαν Φλουτ για τα επόμενα τρία χρόνια. O Βίλιαμ Φλουτ έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Μπρέντα, Ντεν Χάαγκ, Ρόντα, Ντε Μπος, Ροσμάλεν, Σπάρτα 22 ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής της Σπάρτα Ρότερνταμ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου