ΤΟΠΙΚΟ

Βουρούκος: «Φεύγω πικραμένος»

βουρούκος-φεύγω-πικραμένος-472166

Παρελθόν από τον πάγκο του Γ.Σ. Αλμυρού αποτελεί ο Βαγγέλης Βουρούκος μία μέρα πριν το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου. Η διοίκηση της ομάδας του Αλμυρού αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Βολιώτη τεχνικό, μετά την ισοπαλία με τη Δάφνη, παρά το γεγονός ότι είχε δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο Βαγγέλης Βουρούκος εμφανίστηκε πικραμένος γι’ αυτή την απόφαση, τονίζοντας πως σταμάτησαν το έργο του τη στιγμή που δημιουργούσε μία καλή ομάδα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ατυχία που είχε ο Γ.Σ. Αλμυρού τις τελευταίες αγωνιστικές.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Μου μένει μία πικρή γεύση. Με σταμάτησαν πάνω στη δημιουργία. Χτίσαμε ένα καλό σύνολο που αναγνωρίστηκε από τους αντιπάλους. Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει όσον αφορά το σύνολο που θέλαμε να φτιάξουμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο με νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ καταφέραμε να βρισκόμαστε και στην πρώτη τετράδα των πρωτοπόρων. Στα τελευταία παιχνίδια πληρώσαμε την ατυχία και την απειρία μας, γι αυτό δεν μπορέσαμε να είμαστε πιο ψηλά».

Για την ατυχία, τη συνέχεια του Γ.Σ. Αλμυρού και την απορία των παικτών που έφερε η απομάκρυνσή του: «Πιστεύω ότι θα σταματήσει αυτή η κακοτυχία των τελευταίων εβδομάδων. Δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι αλλά κυρίως στα τελευταία δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε εύκολα. Με τον Σαρακηνό θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με 3-0,καθώς είχαμε πολλές ευκαιρίες και τετ α τετ. Από δω και πέρα πιστεύω πως η ομάδα θα βρει τα γκολ που χρειάζεται. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τον κόσμο της ομάδας που μάς στήριζε πάντα και μας εμψύχωνε. Οι παίκτες που είχαν ήταν άψογα παιδιά, καταπληκτικοί χαρακτήρες που δεν δημιουργούσαν προβλήματα πειθαρχίας. Είχαμε άψογη συνεργασία. Μου τηλεφώνησαν όταν έμαθαν ότι δεν θα είμαι πλέον ο προπονητής τους. Απορούσαν με αυτή την εξέλιξη και δεν το περίμεναν. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία και καλή επάνοδο στον τραυματία, Παναγιώτη Βούλγαρη. Εύχομαι να επανέλθει γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους».

Διάδοχος ο Σταματίου

Ο Κώστας Σταματίου είναι ο νέος τεχνικός του Γ.Σ. Αλμυρού και αντικαταστάτης του Βαγγέλη Βουρούκου. Με το παιχνίδι κυπέλλου να διεξάγεται σήμερα (14:30 μ.μ), ο Αλμυριώτης τεχνικός έπιασε αμέσως δουλειά και θα καθοδηγήσει τη νέα του ομάδα στο παιχνίδι με τον Πύρασο, ενώ όσον αφορά το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, θα επιχειρήσει να βελτιώσει, τις επόμενες εβδομάδες, τη βαθμολογική θέση του Γ.Σ. Αλμυρού.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου