ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανασύνταξη δυνάμεων πριν την Καλαμαριά

ανασύνταξη-δυνάμεων-πριν-την-καλαμαρ-482325

Στις προπονήσεις επιστρέφουν και πάλι από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, μιας και την ερχόμενη Δευτέρα θα αγωνιστούν στην Καλαμαριά κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα και ενώ απομένουν δέκα στροφές πριν πέσει η αυλαία και του δεύτερου γύρου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Ζάττας

Το παιχνίδι της Καλαμαριάς και η προετοιμασία ξεκινά επί της ουσίας από σήμερα όμως οι κυανόλευκοι σκέφτονται ήδη και τη συνέχεια με το μεταγραφικό πλάνο να έχει τεθεί επί τάπητος μετά και την τελευταία συνάντηση του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ανδρέα Πάτση.

Ο 52χρονος τεχνικός μετά το ντεμπούτο του στον κυανόλευκο πάγκο την περασμένη Δευτέρα, είχε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, στην οποία και συζητήθηκε κατά κύριο λόγο η ενίσχυση της ομάδας, έτσι ώστε να εμφανιστεί ακόμη πιο δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και με την έναρξη των play-off, στα οποία και θα κριθεί η άνοδος στη Super League. Αυτός άλλωστε είναι και ο μεγάλος φετινός στόχος του συλλόγου, με τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του.

Η Νίκη συνεχίζει να βρίσκεται πίσω σε σχέση με την ομάδα της Κέρκυρας κατά οκτώ βαθμούς, μιας και μετά από το μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Δευτέρα δεν άλλαξε κάτι και έτσι η αγωνιστική ανάκαμψη αλλά και η ενίσχυση του ρόστερ κρίνεται επιβεβλημένη.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η Νίκη χρίζει ενίσχυσης κυρίως στην επίθεση μιας και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος σκοράρει με το σταγονόμετρο, έχοντας σημειώσει μόλις δύο γκολ. Από τη στιγμή που ο Τζιώρας έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, υπήρξε πρόβλημα στην ανάπτυξη της ομάδας αλλά και στην εκτέλεση με τον Ανιέτε να σημειώνει τα τελευταία δύο τέρματα των κυανόλευκων, φθάνοντας συνολικά τα οκτώ.

Ο Τζιώρας μπορεί να επέστρεψε στο ματς με τους Φαίακες και να έδειξε σε καλή αγωνιστική κατάσταση παρά την αποχή του για παραπάνω από ένα μήνα, ωστόσο η ενίσχυση κρίνεται επιβεβλημένη με τα χρονικά περιθώρια πλέον να έχουν στενέψει μιας και η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Σήμερα η επιστροφή

Η επιστροφή στις προπονήσεις των κυανόλευκων θα γίνει και πάλι από σήμερα με τους ποδοσφαιριστές να συναντούν στις 3μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού το τεχνικό τιμ, ξεκινώντας την προετοιμασία για την 17η αγωνιστική. Το απουσιολόγιο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ήταν γεμάτο αφού ο Θοδωρής Παπαδόπουλος είχε χτύπημα στη γάμπα το οποίο θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ερχόμενο παιχνίδι, ενώ ο Αντόνιο Ανιέτε δεν προπονήθηκε με πρήξιμο στον αστράγαλο, όπως και ο Δημοσθένης Μανουσάκης με σφίξιμο στον προσαγωγό, με την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών να επανεκτιμάται και πάλι σήμερα, όπως και αυτή των Ισαάκ Χοβέ και Βαγγέλη Γκότοβου. Παράλληλα εκτός θα είναι και ο Μίκα Σεϊμάν, που αποβλήθηκε μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Κέρκυρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου