ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Βολιώτικες διακρίσεις στις καταδύσεις

βολιώτικες-διακρίσεις-στις-καταδύσε-484470

Ενώ συνεχίζονται οι πανελλήνιες διοργανώσεις στο Βόλο – Βραβεύει Σκοτινιώτη η ΚΟΕ

Με πολυνίκη τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε στο καταδυτήριο του Βόλου το Κύπελλο Χριστουγέννων για το άθλημα των Καταδύσεων, στο οποίο σημειώθηκαν και εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και διακρίσεις από Βολιώτες και Βολιώτισσες, ενώ όπως έγινε γνωστό η ΚΟΕ θα συνεχίσει τις πανελλήνιες διοργανώσεις στο Βόλο.

Οι καταδύτες και οι καταδύτριες του «τριφυλλιού» πήραν τις περισσότερες νίκες σε μία εκδήλωση στην οποία έλαβαν μέρος συνολικά 45 παιδιά μικρής ηλικίας, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των καταδύσεων, Πέτρος Φυρίγος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μετά το τέλος των αγώνων, υποστήριξε: «Κάτω από τις πολύ δύσκολες συνθήκες τις οποίες διανύουμε, είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ αυτά που είδα στο Βόλο.

Τα παιδιά έκαναν το καλύτερο δυνατό. Παρά τις αντιξοότητες, συνεχίζουμε, παλεύουμε, μοχθούμε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το διάστημα 15 με 17 Φεβρουαρίου, πάλι στο Βόλο. Πρότασή μας, η οποία θα δοθεί αύριο στο Δ.Σ. της ΚΟΕ, είναι ότι λόγω έλλειψης κολυμβητηρίων και αδειοδοτήσεων, είναι να γίνουν όλοι οι αγώνες στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, καθιστώντας την ως τη μητρόπολη του αθλήματος των καταδύσεων».

Αναλυτικά οι νικητές της τελευταίας ημέρας των αγώνων:

5μ Σταθερός Βατήρας Αγόρια Γ’ Κατηγορίας:

1. Μόλβαλης (ΠΑΟ) 233,40

2. Τσιρίγκος (ΠΑΟ) 212,45

3. Σκλαβούνος (Αργώ) 156,80

5μ Σταθερός Βατήρας Κορίτσια Γ’ Κατηγορίας:

1. Καρανάσιου (ΝΟΒΑ) 151,45

2. Σιώρου (ΝΟΒΑ) 142,35

3. Λαζοπούλου (ΠΑΟ) 140,60

5μ Σταθερός Βατήρας Αγόρια Δ’ Κατηγορίας:

1. Τσιρίγκος (ΠΑΟ) 201,75

2. Γιαννόπουλος (Αργώ) 141,65

3. Δεδόγλου (Αργώ) 115,20

5μ Σταθερός Βατήρας Κορίτσια Δ’ Κατηγορίας

1. Μαντινίδη (ΠΑΟ) 125,20

2. Λαγαρά (ΝΟΒΑ) 119,30

3. Λαζοπούλου (ΠΑΟ) 104,50

Συνεχίζονται οι δράσεις

Στο Βόλο λόγω έλλειψης αγωνιστικών χώρων στην Αθήνα, μεταφέρονται μια σειρά από προσεχείς αγωνιστικές δράσεις του αθλήματος των Καταδύσεων. Συγκεκριμένα η Ημερίδα ΟΠΕΝ και κατηγοριών Α΄, Β΄, Γ΄(15-17 Φεβρουαρίου), το Κύπελλο Άνοιξης (22-23 Μαρτίου), οι Βαλκανικοί εφήβων – νεανίδων (25-27 Απριλίου), το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών Α΄, Β’ (8-11 Μαΐου) και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ και κατηγοριών Γ΄, Δ’ (20-22 Ιουνίου).

Η ΚΟΕ τιμά τους κορυφαίους

Επειτα από 16 χρόνια η κολυμβητική ομοσπονδία αποφάσισε να τιμήσει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά και τους προπονητές τους, που έκαναν υπερήφανη τη χώρα μας με τις διεθνείς επιτυχίες τους όλο αυτό το διάστημα. Η τελετή θα λάβει χώρα αύριο Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στο «Athens Marriott» και συνολικά θα βραβευθούν 126 αθλητές κι αθλήτριες και 45 προπονητές, όλων των αθλημάτων της ΚΟΕ, σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Μεσογειακούς Αγώνες και Μεσογειακά Κύπελλα της χρονιάς που μας πέρασε. Η ΚΟΕ θα τιμήσει και τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη «για τη σημαντική προσφορά του στο μοναδικό γεγονός της φιλοξενίας στο Βόλο τριών Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων των Αθλημάτων, για τρεις συνεχόμενες χρονιές».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου