ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εργα 1.600 εκ. στην Αλόννησο

εργα-1-600-εκ-στην-αλόννησο-602136

Εργα συνολικού ύψους 1.624.302 ευρώ καταγράφονται στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλοννήσου για το 2014, το οποίο έχει εγκριθεί από την εκτελεστική επιτροπή και θα τεθεί προς συζήτηση σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μεταξύ των προτεινόμενων προς υλοποίηση έργων καταγράφεται η επέκταση του Δημοτικού φωτισμού σε οικισμούς του νησιού, που χρηματοδοτείται από τη ΣΑΤΑ, όπως και η κατασκευή βοηθητικών εγκαταστάσεων στο χώρο του γηπέδου τένις, για το οποίο υπάρχει επίσης χρηματοδότηση ΣΑΤΑ. Στο ίδιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα εντάσσονται επίσης οι αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, οι τσιμεντοστρώσεις οδών, η κατασκευή τοιχίων και πεζοδρομίων, συμπεριλαμβανομένων των στηθαίων ασφαλείας Δημοτικών οδών.

Στη λίστα των έργων υποδομής της επόμενης χρονιάς συμπεριλαμβάνεται η αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης και η κατασκευή δικτύου στις περιοχές Παλαιοχωραφίνα – Πατητήρι. Επίσης οι συντηρήσεις σχολικών κτιρίων, η συντήρηση και επισκευή του Δημαρχιακού μεγάρου και η συνέχιση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο αποτελεί σημαντικό έργο υποδομής για το νησί και εκτιμάται ότι η ολοκλήρωσή του θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του νησιού.

Μεταξύ των έργων που απαρτίζουν το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλοννήσου για το 2014, συγκαταλέγεται επίσης η συντήρηση και επισκευή του κτιρίου ΚΕΠ, η κατασκευή σχαρών και η τοποθέτηση αγωγών αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στις θέσεις Προφήτης Ηλίας, στο δρόμο προς Βότση και στο Πατητήρι, οι τσιμεντοστρώσεις οδών κ.λπ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου