ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ιταλοί δημοσιογράφοι στην Αλόννησο

ιταλοί-δημοσιογράφοι-στην-αλόννησο-646315

Προβολή της Αλοννήσου στην ιταλική αγορά με στόχο τη νέα σεζόν.

Τηλεοπτικό συνεργείο γνωστού Ιταλικού καναλιού επισκέφτηκε πρόσφατα την Αλόννησο, αποτυπώνοντας εικόνες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του νησιού. Με στόχο την προβολή στην Ιταλική αγορά εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν, το τηλεοπτικό συνεργείο της καθιερωμένης ταξιδιωτικής εκπομπής «Alle Falde del Kilimangiaro» επισκέφτηκε την Αλόννησο, τον προηγούμενο μήνα.

Τα γυρίσματα που διασφαλίστηκαν και οργανώθηκαν με την προσωπική φροντίδα της διευθύντριας του Γραφείου ΕΟΤ στο Μιλάνο, κυρίας Κυριακής Μπουλασίδου σε συνεργασία με το Δήμο και την εταιρεία συμβούλων του, διήρκησαν δύο ημέρες και είχαν στόχο την αποτύπωση του πολυδιάστατου τουριστικού προϊόντος του προορισμού.

Η επίσκεψη της δημοφιλούς εκπομπής που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 1,5 εκατομμυρίων τηλεθεατών στο κανάλι «RAI 3», είχε επίκεντρο τον καταδυτικό τουρισμό, το απαράμιλλο κάλλος με τις μοναδικές παραλίες και τον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας, την αυθεντική κουζίνα της Αλοννήσου και το τοπικό στοιχείο, μέσα από συνεντεύξεις με εκπροσώπους του Θαλάσσιου Πάρκου και ντόπιους τεχνίτες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου