ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Συναυλία στη Σκιάθο

συναυλία-στη-σκιάθο-657509

Πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες της Σκιάθου παρακολούθησαν τη συναυλία που πραγματοποίησαν προχθές το βράδυ νεαροί μουσικοί του νησιού στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Η πρωτότυπη συναυλία, που διοργανώθηκε από τους συμμετέχοντες μουσικούς, πραγματοποιήθηκε στο σημείο σύνδεσης της παλιάς με την καινούργια παραλία, μπροστά στο Μπούρτζι, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στην προχθεσινή βραδιά.

Οι μουσικοί ανέλυσαν το νόημα και τη σημασία της παραπάνω διοργάνωσης, στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, ερμήνευσαν με εξαιρετική ευαισθησία γνωστές δημιουργίες και μοιράστηκαν την έμπνευσή τους με το φιλόμουσο κοινό του νησιού.

«Είναι πολύ συγκινητικό και ενθαρρυντικό τα νέα παιδιά να αναλαμβάνουν τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες», αναφέρει η Αναστασία Φιλαρέτου, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Σκιάθου. «Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι μουσικοί της Σκιάθου για την ευαισθησία, την «ειρηνική μαχητικότητα», την ωριμότητα και πάνω από όλα για την προσήλωσή τους στην έννοια και την ουσία της Δημοκρατίας», υπογραμμίζει η κ. Φιλαρέτου.

Ντόπιοι και ξένοι, οι οποίοι παρακολούθησαν τη συναυλία, αναφέρθηκαν με ενθουσιώδη σχόλια στο κλίμα της έντονης συγκινησιακής φόρτισης, τις μουσικές εικόνες, τα ηχοχρώματα και την ευαισθησία των νεαρών μουσικών της Σκιάθου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου