ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σύνδεση με Μόσχα

σύνδεση-με-μόσχα-660896

Πρωτοβουλίες οι οποίες αποσκοπούν στην απευθείας σύνδεση της Σκιάθου με τη Μόσχα αναπτύσσονται στη Σκιάθο και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η παρουσίαση – ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ξενοδοχείο «Skiathos Palace». Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί θα παρουσιαστούν οι υποδομές και οι φυσικές ομορφιές της Σκιάθου σε πολυμελή ομάδα Ρώσων τουρ οπερέιτορς και δημοσιογράφων, οι οποίοι βρίσκονται από χθες το βράδυ στο νησί και θα παραμείνουν έως και το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί, θα γίνει παρουσίαση των Σποράδων, αλλά και ξενοδοχείων του νησιού, θα ακολουθήσει επίσκεψη στις παραλίες της Σκιάθου και γενικότερα τα αξιοθέατα του νησιού, αλλά και της Σκοπέλου, καθώς και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, μεταξύ των συμμετεχόντων στις πρωτοβουλίες προσέγγισης των δύο περιοχών.

Στη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί καλωσόρισμα από το Δήμο Σκιάθου, στα μέλη της αποστολής από τη Ρωσία. Οι καλά κατέχοντες τα θέματα του τουρισμού εκτιμούν ότι είναι πολύ σημαντική η συγκεκριμένη προσπάθεια, προκειμένου να ανοίξει από το 2014 ο δίαυλος της αεροπορικής επικοινωνίας μεταξύ της Σκιάθου και της Μόσχας, ενώ όπως αναφέρουν επαγγελματίες του νησιού, είναι προς όφελος του νησιού το άνοιγμα καινούργιων αγορών και τουριστικών προορισμών.

Η αντιδήμαρχος Σκιάθου, αρμόδια για οικονομικά θέματα, κ. Λίτσα Τσολοβίκου, επισημαίνει από την πλευρά της ότι: «είναι αναμφίβολα καλό για το νησί το άνοιγμα της ρώσικης αγοράς», ενώ κύκλοι του Δήμου Σκιάθου, που έχουν ως επίκεντρο δράσης τα τουριστικά θέματα, εκτιμούν ότι θα αποφέρει πολλά οφέλη στο νησί η εδραίωση της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Σκιάθου με τη Μόσχα από το καλοκαίρι του 2014.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου