Μπαρόζο και Σουλτς στη Σκιάθο

Τελευταία ενημέρωση: 2013-08-23, 15:12:32
Μπαρόζο και Σουλτς στη Σκιάθο

Στη Σκιάθο βρίσκεται από προχθές,  Τετάρτη, ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ο οποίος κατέφθασε με κότερο φίλου του στο νησί, για ολιγοημέρες ιδιωτικές διακοπές. Ο κ. Μπαρόζο επιβαίνει στην εντυπωσιακή θαλαμηγό «Searanger», μήκους 90 περίπου μέτρων, η οποία προσελκύει βλέμματα θαυμασμού και βρίσκεται μεταξύ των ακτών Σίφερι και Μεγάλη Άμμος της Σκιάθου.

            Ο κ. Μπαρόζο είχε επισκεφτεί πριν από πέντε χρόνια τη Σκιάθο και επανήλθε στο νησί του Παπαδιαμάντη, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Σύμφωνα παράλληλα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρόεδρος της Κομισιόν συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς εκτιμάται ότι θα παρακολουθήσει το σημερινό αφιέρωμα μνήμης και τιμής στη μνήμη του καθηγητή Δημήτρη Τσάτσου. Οσοι τον έχουν δει να κυκλοφορεί στα γραφικά σοκάκια του νησιού, κάνουν λόγο για «έναν πολύ απλό, προσηνή και ευγενικό άνθρωπο». Ο κ. Μπαρόζο δείπνησε, εξάλλου με την κόρη του στο εστιατόριο του νησιού, επισκέφτηκε την τοπική αγορά, ενώ είναι άγνωστος ο χρόνος παραμονής του νησί.

            Στο μεταξύ, αναμένεται η άφιξη και του Μάρτιν Σουλτς στη Σκιάθο, προκειμένου να παραστεί στην αποψινή εκδήλωση για τον καθηγητή Δημήτρη Τσάτσο, την οποία θα προλογίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Ορισμένοι μάλιστα εκτιμούν ότι θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση των τριών ανδρών, στο νησί του Παπαδιαμάντη,  μακριά από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=