ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Οκτώ καντίνες παραβίασαν σφραγίδα στη Σκιάθο

οκτώ-καντίνες-παραβίασαν-σφραγίδα-στ-705712

Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος – «καντίνες» πραγματοποιήθηκαν στη Σκιάθο.

Σε οκτώ διαφορετικές περιπτώσεις, συνελήφθησαν έξι ιδιοκτήτες και δύο προσωρινά υπεύθυνοι, διότι λειτουργούσαν παράνομα τις «καντίνες», παραβιάζοντας σφραγίδα που έθεσε η Δημοτική Αρχή.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στις καντίνες πραγματοποιήθηκαν χθες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Σκιάθου.

Κατά τους ελέγχους συνελήφθησαν σε οκτώ διαφορετικές περιπτώσεις ισάριθμοι ημεδαποί, από τους οποίους επτά άνδρες και μία γυναίκα, διότι λειτουργούσαν παράνομα το κατάστημα. Σε όλες τις καντίνες, σύμφωνα με την Αστυνομία, η δημοτική αρχή είχε προχωρήσει σε σφράγιση.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
-53χρονος, ιδιοκτήτης κινητής καντίνας,
– 46χρονος ιδιοκτήτης κινητής καντίνας,
– 48χρονη, ιδιοκτήτρια σταθερής καντίνας,
– 34χρονος, ιδιοκτήτης σταθερής καντίνας,
– 19χρονος, ιδιοκτήτης κινητής καντίνας,
– 29χρονος, ιδιοκτήτης κινητής καντίνας,
– 67χρονος, υπεύθυνος κινητής καντίνας ιδιοκτησίας 23χρονης ημεδαπής, η οποία αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου και
– 30χρονος,υπεύθυνος κινητής καντίνας ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου