ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διακοπές διάσημων στη Σκιάθο

διακοπές-διάσημων-στη-σκιάθο-712535

Ο Τόμι Χίλφιγκερ, ο Ροντ Στιούαρτ και πολλοί ακόμη στο νησί του Παπαδιαμάντη

Σημείο συνάντησης και ξέγνοιαστων καλοκαιρινών διακοπών αποτελεί για τους διάσημους του κόσμου το νησί του Παπαδιαμάντη, η Σκιάθος, την οποία επισκέφτηκε μάλιστα πριν από λίγες μέρες ο διάσημος δημιουργός μόδας Τόμυ Χίλφιγκερ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διάσημος σχεδιαστής επισκέφτηκε πριν από πέντε περίπου μέρες τη Σκιάθο, επιλέγοντας στη διάρκεια της διαμονής του πολυτελή θαλαμηγό, που βρίσκεται σε παραλία του νησιού.

Παράλληλα υπάρχουν έντονες φήμες για πολλές ακόμη ινκόγνιτο αφίξεις στο νησί του Παπαδιαμάντη, που μεταφράζονται σε ονόματα του βεληνεκούς των Ροντ Σιούαρτ, Τομ Κρουζ, Ντέϊβιντ Μπέκαμ, Κέϊτ Μος, οι οποίοι, ωστόσο, δεν έγιναν αντιληπτοί από τους ντόπιους.

Όπως αναφέρουν, άλλωστε, επαγγελματίες του νησιού, οι διάσημοι του πλανήτη επισκέπτονται το νησί με ιδιωτικά αεροσκάφη, επιλέγοντας βίλες ή πολυτελείς θαλαμηγούς για την διαμονή τους, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Πολλοί διάσημοι σταρ επιλέγουν κατά την παραμονή τους στη Σκιάθο το εκπληκτικό γιοτ «Λεοντόκαρδος» του πάμπλουτου Βρετανού επιχειρηματία Φίλιπ Γκριν, το οποίο έχει μήκος 206 πόδια, έχει κατασκευαστεί από την ιταλική εταιρεία Benetti, πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του στο Μονακό και η αξία του ανέρχεται σε 37.5 εκατομμύρια δολάρια.Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι το ίδιο γιότ εθεάθη αρκετές φορές στη θαλάσσια περιοχή των Βορείων Σποράδων, προσελκύοντας βλέμματα θαυμασμού.

Στο μεταξύ ο Κερτ Ράσσελ και η Γκόλντι Χόουν είναι επίσης λάτρεις του νησιού, το οποίο επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι, όπως άλλωστε και η Κέϊτ Χάτσον, εξίσου διάσημη ηθοποιός, η οποία βρέθηκε και φέτος στη Σκιάθο. Μέχρι το τέλος της σεζόν αναμένονται και άλλες αφίξεις διασήμων στο νησί του Παπαδιαμάντη, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, διατηρεί αναλλοίωτη τη θέση του στο διεθνή χάρτη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου