ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιαθίτης υποψήφιος για γκίνες

σκιαθίτης-υποψήφιος-για-γκίνες-717958

Υποψηφιότητα για ρεκόρ γκίνες έθεσε νεαρός Σκιαθίτης ιδιοκτήτης κρεπερί, ο οποίος δημιούργησε μαζί με τους συνεργάτες του, έναν εντυπωσιακό πύργο, το ύψος του οποίου ισοδυναμεί με τριώροφο κτίριο.

Το πρωτότυπο εγχείρημα ολοκληρώθηκε πριν από μια περίπου εβδομάδα, έχοντας ως βάση δεκάδες κουτιά μερέντας, τόλμη και φαντασία. Η πρωτότυπη κατασκευή δεσπόζει έξω από γνωστή κρεπερί της οδού Παπαδιαμάντη, ενώ όπως αναφέρει ο εμπνευστής της, Κώστας Υδραίος «έχουμε στείλει φωτογραφία με την κατασκευή μας και όλα τα επιμέρους στοιχεία στην επιτροπή των ρεκόρ γκίνες και περιμένουμε απάντηση».

Στόχος του ίδιου Σκιαθίτη επιχειρηματία είναι «να κάνω κάτι διαφορετικό και γι’ αυτό το λόγο επανέλαβα το περσινό εγχείρημα, προσθέτοντας επιπλέον ύψος, προκειμένου να είναι ίσος με τριώροφο κτίριο, ο πύργος, ο κάθε όροφος του οποίου έχει ύψος τρεισήμισι περίπου μέτρα», όπως αναφέρει ο ίδιος, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Η βάση του πύργου αποτελείται από δεκάδες κουτιά μερέντας και χρησιμοποιείται ως κάθισμα στο οποίο οι τυχεροί απολαμβάνουν γευστικές κρέπες. Η πρωτότυπη κατασκευή θα διατηρηθεί καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, όπως αναφέρει ο εμπνευστής της, και προσελκύει ήδη το ενδιαφέρον των επισκεπτών του νησιού, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος επισκέφτηκε πρόσφατα τη Σκιάθο, ανάρτησε τη φωτογραφία της πρωτότυπης κατασκευής στην προσωπική του διαδικτυακή σελίδα, συγκεντρώνοντας αμέσως περισσότερα από 850 θαυμαστικά σχόλια. Οι δημιουργοί του πρωτότυπου πύργου δηλώνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, ευελπιστώντας ότι το εγχείρημά τους θα εγγραφεί τελικά στο βιβλίο των ρεκόρ γκίνες.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου