ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Γαλαζοαίματοι στη Σκιάθο

γαλαζοαίματοι-στη-σκιάθο-721794

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου επισκέφτηκε το νησί του Παπαδιαμάντη

Λάτρης της Σκιάθου είναι η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα, η οποία επέλεξε για μια ακόμη χρονιά το νησί του Παπαδιαμάντη για ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πανέμορφη πριγκίπισσα αφίχθη με υπερπολυτελή θαλαμηγό στη Σκιάθο και κατέλυσε σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού, απολαμβάνοντας τον ήλιο, την θάλασσα και τις τοπικές σπεσιαλιτέ, πριν αναχωρήσει με ιδιωτικό λίαρ τζετ από το νησί.

Διακριτική κινητοποίηση υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες και στη γειτονική Σκόπελο, η οποία εντάσσονταν στο πρόγραμμα των ολιγοήμερων διακοπών της πριγκίπισσας στις Βόρειες Σποράδες, αλλά δεν έγινε τελικά γνωστό, εάν η Λάλα Σάλμα μετέβη τελικά στο συγκεκριμένο νησί.

Κάτοικοι της Σκιάθου που είχαν την τύχη να δουν από κοντά την γαλαζοαίματη φίλη των Βορείων Σποράδων, η οποία απόλαυσε τις διακοπές της ινκόγνιτο χωρίς να γίνει αντιληπτή, την περιγράφουν ως «εκπάγλου καλλονής, εξαιρετικά καλλιεργημένη, ιδιαίτερα απλή και ευγενική με όλους». Το όνομά της έγινε, όπως ήταν φυσικό, το θέμα συζήτησης των ντόπιων, δεδομένου ότι η πριγκίπισσα του Μαρόκου είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους.

Η πρώτη κυρία του Μαρόκου δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για τη χώρα μας, καθώς πραγματοποιεί κάθε χρόνο διακοπές σε διάφορα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας, επιλέγοντας σταθερά, όπως προαναφέρθηκε, τη Σκιάθο για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η πριγκίπισσα, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον λαό της, είναι κόρη του καθηγητή Μπενάνι.

Σπούδασε πληροφορική με πολλές διακρίσεις, ενώ έχει αναπτύξει σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο κατά του καρκίνου και είναι πρέσβειρα καλής θέλησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Παρότι έγινε σύζυγος του βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμετ ΣΤ΄, του 18ου από τη δυναστεία των Αλεβιτών, εντούτοις η ίδια ποτέ δεν ανακηρύχτηκε βασίλισσα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου