ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Φεστιβάλ τέχνης στη Σκιάθο

φεστιβάλ-τέχνης-στη-σκιάθο-722260

Εγκαινιάζεται την Παρασκευή 12 Ιουλίου τριήμερη έκθεση – Baazar χειροποίητων αντικειμένων, με ταυτόχρονες εκδηλώσεις – δράσεις, μουσικά δρώμενα και παρουσίαση – δράση του Συλλόγου Πίστη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουλίου στην αίθουσα εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου Μπούρτζι, 20:00 – 24:00. Δημιουργοί από όλη την Ελλάδα, θα παρουσιάσουν κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά, φυτικά καλλυντικά, που μπορούν να φορεθούν ή να στολίσουν τον χώρο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να αποκτήσουν τα εκθέματα, αλλά και να ενισχύσουν το σημαντικότατο έργο του συλλόγου ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών με παιδικό καρκίνο Πίστη, ο οποίος θα συμμετέχει ενεργά στο φεστιβάλ και στον οποίο θα διατεθεί μέρος των εσόδων.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου στο Ανοικτό Θέατρο «Μπούρτζι». Την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί παιδική θεατρική κατάσταση με τίτλο «Τα τρία παραμύθια» (ο παπουτσωμένος γάτος, τα 3 γουρουνάκια , η κοκκινοσκουφίτσα) από την Τεχνόραση στο Ανοικτό Θέατρο «Μπούρτζι».

Το Σάββατο 27 Ιουλίου προγραμματίζεται παράσταση παραδοσιακού καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Θ& Κ. Σπυρόπουλου με θέμα: «Ο Θρίαμβος του Καραγκιόζη» στις 21.00 στο ανοικτό θέατρο Μπούρτζι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου