ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εκδηλώσεις στη Σκιάθο

εκδηλώσεις-στη-σκιάθο-723992

Πολιτιστικά χρώματα στο Ανοιχτό Θέατρο Μπούρτζι

Ποικίλες εκδηλώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Ιουλίου, που έχει καταρτισθεί από τον Δήμο Σκιάθου. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί βραδιά παραδοσιακών χορών και τραγουδιών από το χορευτικό συγκρότημα και την χορωδία του Συλλόγου Γυναικών, στο Ανοικτό Θέατρο «Μπούρτζι».

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου εγκαινιάζεται η τριήμερη έκθεση – Baazar χειροποίητων αντικειμένων, με ταυτόχρονες εκδηλώσεις – δράσεις, μουσικά δρώμενα και παρουσίαση – δράση του Συλλόγου Πίστη.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουλίου στην αίθουσα εικαστικών Πολιτιστικού Κέντρου Μπούρτζι και θα είναι ανοιχτή για το κοινό 20:00 – 24:00.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου στο ανοικτό Θέατρο «Μπούρτζι».

Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου προγραμματίζονται τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής, που θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουλίου, 20.00 – 24.00, στην Αίθουσα εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου Μπούρτζι.

Την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «Τα τρία Παραμύθια» («Ο παπουτσωμένος γάτος», «Τα τρία γουρουνάκια», «Η κοκκινοσκουφίτσα») από την Τεχνόραση, στο Ανοικτό Θέατρο «Μπούρτζι».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου