ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δημοφιλείς οι παραλίες της Σκιάθου

δημοφιλείς-οι-παραλίες-της-σκιάθου-768421

Στους δέκα καλύτερους προορισμούς του Trip Advisor το νησί

Σημαντική θέση μεταξύ των καλύτερων τουριστικών προορισμών κατέχει η Σκιάθος, σύμφωνα με το Trip Advisor, τον διεθνή διαδικτυακό τόπο που είναι εξαιρετικά δημοφιλής ανά τον κόσμο.

Μεταξύ των δέκα καλυτέρων τουριστικών προορισμών της Ελλάδας φιγουράρει η Σκιάθος, σύμφωνα με σχετικό άρθρο του Trip Advisor, που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «μπορεί να είναι μικρό νησί αλλά διαθέτει περισσότερες από 60 παραλίες. Οι Κουκουναριές είναι η πιο δημοφιλής παραλία του νησιού, καθώς προσφέρεται για κολύμπι, διάφορα σπορ κλπ».

Παράλληλα γίνεται αναφορά την παραλία Λαλάρια «που είναι προσβάσιμη μόνο από την θάλασσα και οι πέτρες που την κοσμούν και τις σμίλεψε η φύση, αποτελούν μοναδικό θέαμα». Στο ίδιο άρθρο επισημαίνεται μεταξύ άλλων «μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τις παραλίες μικρή μπανάνα, την Αγία Ελένη, τον Βρωμόλυμνο και την παραλία στο Νόστος».

Η συγκεκριμένη αναφορά εκτιμάται ότι είναι ουσιαστικής σημασίας παράγοντας για την περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος δικτυακός τόπος είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο και συγκεντρώνει πολύ υψηλή επισκεψιμότητα.

Σε διάφορες γωνιές του εξωτερικού ταξιδεύουν, παράλληλα, οι ομορφιές των τριών νησιών των Βορείων Σποράδων, μέσω του περιοδικού «De Griekse Gids», καθώς και άλλων έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ανά τον κόσμο.

Μέσω της προβολής των τριών νησιών του συμπλέγματος των Βορείων Σποράδων τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή, δημιουργούνται πολλαπλάσια οφέλη για την τουριστική οικονομία σε τοπικό επίπεδο και όπως εκτιμάται, ενισχύεται η γενικότερη προσπάθεια τουριστικής προβολής των νησιών σε όλο τον κόσμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου