ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Με το βλέμμα στην Σκόπελο επισκέπτες από την Ρωσία

με-το-βλέμμα-στην-σκόπελο-επισκέπτες-α-773211

Επενδυτικό ενδιαφέρον Ρώσων επιχειρηματιών που επισκέφτηκαν πρόσφατα την Σκόπελο

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται τα νησιά των Βορείων Σποράδων, ενώ η έντονη κινητικότητα που παρατηρείται γενικότερα στα νησιά των Βορείων Σποράδων, δημιουργεί ευοίωνες σκέψεις για την φετινή σεζόν, σε συνάρτηση μάλιστα με την πρόσφατη επίσκεψη Ρώσων επιχειρηματιών και δημοσιογράφων στην Σκόπελο.

Οι Ρώσοι αφίχθησαν με ιστιοπλοϊκά σκάφη στην Σκόπελο, δέκα συνολικά, και εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για το νησί, διερευνώντας παράλληλα την πιθανότητα επενδύσεων σε γη και ακίνητα. Μεταξύ των επισκεπτών συγκαταλέγονταν και δύο δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ, στους οποίους παραχώρησε συνέντευξη ο Δήμαρχος του νησιού κ. Γιώργος Μιχελής.

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου αναφέρθηκε στις φυσικές ομορφιές του νησιού, τον εκρηκτικό συνδυασμό του πράσινου και του γαλάζιου, το υψηλό αίσθημα φιλοξενίας των ντόπιων και τις τοπικές παραδοσιακές γεύσεις, που γοητεύουν τους απανταχού της γης επισκέπτες του νησιού.

Το πρώτο ερώτημα που έθεσαν, ωστόσο, οι δημοσιογράφοι στον κ. Μιχελή, ήταν αν πωλούνται βίλες ή οικόπεδα στο νησί, προφανώς λόγω ευρύτερου επενδυτικού ενδιαφέροντος, το οποίο εκδηλώνεται από Ρώσους επιχειρηματίες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου