ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Φτερά» μικρό χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα και μετρητά

φτερά-μικρό-χρηματοκιβώτιο-με-κοσμ-773440

Μικρό χρηματοκιβώτιο, με κοσμήματα, χρήματα και δύο διαβατήρια στο περιεχόμενό του, άρπαξαν από το σπίτι 45χρονης στη Σκόπελο, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες.

Η διάρρηξη αναφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και σύμφωνα με την παθούσα οι δράστες εισήλθαν στην οικία της από παράθυρο, στη διάρκεια τρίωρου, που η ίδια απουσίαζε, από τις 10:30 το βράδυ και έπειτα της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες αφαίρεσαν ένα κινητό σιδερένιο κιβώτιο, που περιείχε διάφορα κοσμήματα, χρηματικό ποσό και τα διαβατήρια.

Κλοπή, εξάλλου, σημειώθηκε σε σούπερ-μάρκετ του Βόλου. Εικοσάχρονος ημεδαπός αφαίρεσε από το κατάστημα 12 ψαλίδια κλαδέματος… Η δράση του έγινε αντιληπτή και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο, συνέλαβαν τον 20χρονο. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.

Κλοπές, όμως, απασχόλησαν τις αστυνομικές αρχές στα Τρίκαλα και την Ελασσόνα. Από τις 2 έως τις 23 Μαΐου, άγνωστοι δράστες, αφού απέκοψαν περίφραξη αποθήκης του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ), εισήλθαν στον υπαίθριο χώρο του και αφαίρεσαν δύο καλώδια που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά ήχου, μήκους 1.013 μέτρων, ιδιοκτησίας του Οργανισμού, τα οποία ήταν τυλιγμένα σε τύμπανα – καρούλια.

Πήραν 22 μοσχάρια Την περασμένη Τρίτη προς Τετάρτη, στην Ελασσόνα, άγνωστοι δράστες παραβίασαν πόρτα βουστασίου 31χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν 22 μοσχάρια, καθώς και το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 59χρονης μητέρας του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον ίδιο χώρο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου