ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιάθος: Συνελήφθη 37χρονη για κλοπή σε οικία

σκιάθος-συνελήφθη-37χρονη-για-κλοπή-σε-780171

Συνελήφθη, χθες (09-05-2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, μία 37χρονη, η οποία παραβίασε την εξωτερική πόρτα οικίας 79χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά και είδη προικός συνολικής αξίας (8.000) ευρώ περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των (800) ευρώ.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν έξω από ενεχυροδανειστήριο ηλικιωμένη γυναίκα, οικείο πρόσωπο της 37χρονης που είχε στην κατοχή της μέρος των αφαιρεθέντων χρυσαφικών, τα οποία κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η συλληφθείσα εξαπάτησε την ηλικιωμένη, ισχυριζόμενη ότι τα χρυσαφικά είναι δικά της και της τα έδωσε, ζητώντας της να τα πωλήσει στο ενεχυροδανειστήριο.

Οι αστυνομικοί άμεσα εντόπισαν και συνέλαβαν την 37χρονη, ενώ τα κατασχεθέντα χρυσαφικά – κοσμήματα επεστράφησαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου