ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου

παραιτήθηκε-ο-αντιδήμαρχος-σκοπέλου-785326

Ως κεραυνός εν αιθρία έγινε προχθές γνωστή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Σκοπέλου η ξαφνική παραίτηση του αντιδημάρχου Κώστα Σκούρα.

Η παραίτηση-βόμβα του αντιδημάρχου Σκοπέλου, που αποτελεί το κεντρικό θέμα συζήτησης στην κοινωνία του νησιού αλλά και ευρύτερα, έγινε γνωστή στην διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, προκαλώντας την έκπληξη των παρισταμένων, δεδομένου ότι τίποτα δεν προοιώνιζε την συγκεκριμένη δυσάρεστη εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής ανέγνωσε την επιστολή παραίτησης του κ. Σκούρα, στην οποία επικαλείται προσωπικούς λόγους. Ο κ. Σούρας παραιτείται, συγκεκριμένα, από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και όλες τις θέσεις που κατείχε μέχρι τώρα, αναλαμβάνοντας μάλιστα την ευθύνη για την μη λειτουργία των σφαγείων της Σκοπέλου, ενόψει Πάσχα.

Σχολιάζοντας την συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι «η αρμοδιότητα για τα θέματα των σφαγείων ανήκει σ’ εμένα, ως Δήμαρχο, και στην ΔΗΚΕΣ, και όχι στον αντιδήμαρχο».

Με δηλώσεις του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο κ. Μιχελής τονίζει ότι «με λύπησε ιδιαίτερα και με εξέπληξε παράλληλα η απόφαση του κ. Σκούρα, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία έξι και πλέον ετών». Παράλληλα ο Δήμαρχος Σκοπέλου επισημαίνει ότι «δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη, διότι ο κ. Σκούρας ήταν πολύτιμος συνεργάτης και δεν υπήρξε πρόβλημα μεταξύ μας, αλλά ούτε και προειδοποίηση. Ηταν πραγματικά, κεραυνός εν αιθρία» προσθέτει ο ίδιος.

Ανάλογες θέσεις διατυπώνει, εξάλλου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παναγιώτα Αγγελέτου, τονίζοντας ότι «ο κ. Σκούρας ήταν άξιο στέλεχος της παράταξης και προσέφερε έργο». Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος Σκοπέλου δεν παρέστη στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρά τις επανειλημμένες, δε, προσπάθειες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, δεν κατέστη δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

Στο μεταξύ, την θέση του καταλαμβάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Σκοπέλου ο πρώτος επιλαχών της παράταξης κ. Μιχάλης Πρώϊος, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η ανακοίνωση του ονόματος του νέου αντιδημάρχου.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου