ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενεργοποίηση δικαιωμάτων αγροτών

ενεργοποίηση-δικαιωμάτων-αγροτών-790211

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου- Β. Σποράδων κάνει γνωστό στους παραγωγούς της περιοχής ότι την Τετάρτη 24 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις ΟΣΔΕ 2013, αποκλειστικά και μόνο για τα χωριά Ανω και Κάτω Λεχώνια.

Καλούνται οι παραγωγοί των παραπάνω χωριών που υποβάλλουν δηλώσεις ΟΣΔΕ, να προσέλθουν στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού έχοντας μαζί τους όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου να υποβάλλουν την δήλωση ΟΣΔΕ 2013. Ώρες εργασίας από 7:00 π.μ έως 15:00 μ.μ.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των συνεργείων για τα υπόλοιπα χωριά του Πηλίου και τα Νησιά των Βορείων Σποράδων.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου- Β. Σποράδων ανακοινώνει ότι φέτος όλες οι δηλώσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά- διαδιακτυακά (μέσω Η/Υ-INTERNET). Όλοι οι παραγωγοί θα πρέπει να προσέρχονται στα συνεργεία που θα δημιουργηθούν με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους. Δεν θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις ΟΣΔΕ οι οποίες θα έχουν εκκρεμότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την αναλυτική ενημέρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών μπορούν τηλ. στα παρακάτω τηλ: 24280 93572, 24280 93963 και 93009.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου